ללא נושא

ללא נושא

אהלן חברים,לא יצא לי לבקר פה איזה יומיים,ולי נראה שעבר חודש..ככה זה כשאוהבים ;-)..א קיצער,אתם חייבים ליעץ לי,אני הולך לעשות לעצמי בושות..אז כך,לפני איזה שבועיים הייתי בוורט של חבר,ראיתי שם איזה מישהי נחמדה,ואמרתי לחבר (נשוי) שאם היא הייתה באה לי בשידוך,הייתי הולך ע`ז,מה שקורה שהקב`ה זיכה אותי בחברים שמצאו רק את הנקודות החיוביות שלי,ואוהבים אותי,הבנאדאם הלך,שיגע את החתן שידבר עם ארוסתו,לנסות להגיע איכשהו למדוברת,זה היה ממש עבודת נמלים..לעצם העניין,באותו יום של הוורט הלכתי לביתו של חבר ובכניסה לבניין עומדת מולי מי אם לא,אותה בחורה,כמובן שהדמיון המזרחי שבי התחיל לפרוח,ואמרתי לעצמי,סימנים,סימנים,מי יודע,,בקיצור הבחורה שמעה מהכלה שלחתן יש חבר רציני,ובלה בלה בלה,אם יש מישהי בשבילו,והיא חשבה עליה,וכ`ו...מה שקורה שהבחורה ביררה עלי,וכמובן שגם אני,ו..כן,יש פגישה..רק שבשניה הראשונה שהיא תראה אותי היא תבין שזה מכור מראש,אני מתפוצץ מסיטואציות ותסריטים,מה אתם אומרים???פאדיחה אמיתית,חשבתי אולי לשחק אותה,כאילו לומר לה `יצא לנו להיפגש פעם` או `וואוו את מוכרת לי`,איזה מגניב תראי איך הגורל מסובב,,או בכלל להודות ולומר לה `תשמעי מהרגע הראשון רציתי אותך,והנה עשיתי את זה בשידוך`..אבל זה לא ממש מכובד...הבו עיצה חברים,זה דחוף לי אש..תודה ואחלה לילה!

למעלה