ללא נושא

*צופיה*

New member
ללא נושא

יש לי חברה אחת, צעירה בת 63. והיא התאהבה. התאהבה כמו שלא קרה לה מימיה. ימיה שידעו כבר אהבות. אהבה סוערת וסוחפת. עם גדודי פרפרים שמתרוצצים בבטן עיניים חולמניות גוף מורטט וחיוך שלא יורד. יש לי חברה אחת, אשה בת 48. שלשום גילו שהסרטן חזר לה. ואין לה כבר כוחות להילחם אפילו לא למען הילדים שלה. היא רק רוצה להחזיק איתם ידיים וככה לעצום עיניים ולנוח לתמיד. לא יודעת מה אני רוצה להגיד בזה. שהחיים קצרים, בלתי צפויים, אכזריים – וצריך לנצל אותם כאילו אין מחר ? שהחיים יפים, מפתיעים – ותמיד יש תיקווה ? צופי. יותר בעניין הלנצל.

אורמור

New member
החיים

בפני עצמם הם פלא, הם קסם, הם נס והם אסון החיים הם רק מה שיש כאן לפני הפינה-היום אה כן, גם מה שהיה אתמול המחר לא ידוע, מפתיע, או מאכזב, מלהיב או הורג. החיים הם הפתעה אחת גדולה צריך רק לחיות אותה כל עוד אנחנו כאן... חיבוק..... צר לי על החברה החולה ... אור

תחיו היום כאילו אין מחר!!!

נאמר פעם על ידי חכם סיני. וחוכמת חיים עתיקה זו יש לנצל היום, כל יום, כל רגע, בהווה, כי אין לדעת מה יילד יום המחר. החיים בילתי צפויים , יפים, מלאי שמחת חיים, במידה ונדע לנתב אותם לכיוון זה, אך כנגד, גם לפעמים נקטעים באיבם, אם ע"י מחלה, או ע"י מפגע סביבתי/אנושי בלתי תלוי בנו. אני בדיעה כי יש לנצל את החיים במלואם, להפיק מהם את המיטב, את מירב האהבה, השמחה, הסערה, ההנאה והאושר. ובקשר לחברתך החולה, עצוב לשמוע זאת, מאחלת לה בריאות מכל הלב.

kinley

New member
אולי את יותר בענין של בלבול?

התחושות האלו שצפות ועולות בכל פעם שדברים כאלה קורים לידנו ואז התחושות שבלב מבלבלות אותנו כמעט כמו בגיל ההתבגרות עם כל השאלות והתהיות וזה ענין של זמן עד שחוזרים לחשיבה לוגית מחושבת,ברורה וצלולה כדי להבין שכאלה החיים וכל אחת מהדמויות אצלך קיבלה החלטה לחיות בדרכה השאלה מה המחיר שמשלמים כשחיים כאילו אין מחר כי מישהו חכם יותר כבר כתב בשרשור אליך שמחר....... יהיה יום חדש.

למעלה