ללא כותרת

mich78

New member
ללא כותרת

אתמול בערב פגשנו את אחותו של הבן זוג אצל אימו היא עלתה כולה מוזועזעת ונירעשת ... בזמן שהחנתה את הרכב, עיניה קלטו עובדת זרה שמטפלת האישה מבוגרת אשר מושכת באוזני האישה המבוגרת וצורחת עליה... בלי להסס ניגשה לעובדת והעירה .. זו גיחחה והתלוצצה עם חברתה מי זו שבכלל מעירה לה, אחותו שלפה את תעודת השוטר ואיימה עליה שתשלח אליה ניידת ... במקביל שאלה את האישה אם הכל בסדר וזו מילמה זה בסדר היא לא עשתה כלום
לא פעם ראשונה שאני שומעת על מקרה כזו, ולא פעם ראשונה שאני שומעת כי לא ניתן לעשות הרבה .. אז מה עדיף .. מטפל צמוד או בית אבות ... משום מה שניהם כבר לא נשמעים כאלטרנטיבות מעולות

49צהוב

New member
חייבים להיות עם היד על הדופק

בשני המקרים גם אם ההורה בבית אבות- וגם עם הוא עם מטפל/ת לי יש נסיון נפלא עם מטפלים זרים אצל אבי, וכמה אחרים שאני רואה (רואה ולא נראית) אצל קשישים פה בקיבוץ (נדמה לי שיש פה 10 מטפלים זרים- כולם מלאכים) יש לי גם נסיון רע מאד עם בתים סיעודיים, ראיתי מטפלות צועקות על מטופלים, לא מורידות אותם מהמיטה, או מדברות אליהם בצעקות/קללות... וגם לא נותנות שעות ביקרו חופשיות- אבל שוב- הכללה היא קצת מסוכנת- לו בן משפחתי היה מטופל הייתי עושה ביקורי פתע בשעות לא צפויות, וגם רואה עם כמה טוב לו במקום בו הוא נמצא וכבר שמעתי על אנשים ששמו מצלמה נסתרת -כמעט כמו אצל ילדינו הפעוטים.....

למעלה