ללאון האופטימי

מצב
הנושא נעול.

טכני

New member
ללאון האופטימי

ללאון האופטימי בהודעותך האחרונות טענת שכולם פסימיים ולכן הסיכויים לעליות גבוה יותר. לדעתי הרוב דווקא בדעה שלך ולכן הסיכויים לירידות גבוה יותר. לדוגמא: המדד כרגע 455 קול 450 מרץ נסחר ב 1940 ש``ח ופוט 450 נסחר ב1020 ש``ח (הפרש של 920 ש``ח) האם זו לא אופטימיות? פוט 460 מרץ נסחר ב 1360 ש``ח קול 460 ב 1440 ש``ח (הפרש של 80 ש``ח בלבד). בנוסף כל הסקירות של ``המומחים`` מצביעות על ``התחתית הקרובה``. לכן רוב הסיכויים הם לירידות ותקן אותי אם אני טועה.

ל.ס

New member
לגבי ה``מומחים``

ללאון האופטימי בהודעותך האחרונות טענת שכולם פסימיים ולכן הסיכויים לעליות גבוה יותר. לדעתי הרוב דווקא בדעה שלך ולכן הסיכויים לירידות גבוה יותר. לדוגמא: המדד כרגע 455 קול 450 מרץ נסחר ב 1940 ש``ח ופוט 450 נסחר ב1020 ש``ח (הפרש של 920 ש``ח) האם זו לא אופטימיות? פוט 460 מרץ נסחר ב 1360 ש``ח קול 460 ב 1440 ש``ח (הפרש של 80 ש``ח בלבד). בנוסף כל הסקירות של ``המומחים`` מצביעות על ``התחתית הקרובה``. לכן רוב הסיכויים הם לירידות ותקן אותי אם אני טועה.
לגבי ה``מומחים`` אכן ישנם כמה אנליסטים טכנים נוספים אשר מגיעים למסקנה דומה לפיה השוק לא נמצא במומנט שלילי והתבססות נוספת באזור התמיכה ב 457-447 יוביל למהלך עלייה. אבל אני בקשר עם המון פעילים וכמעט ואינני שומע שמץ של אופטימיות בפיהם. כולם מוכרים קולים ולא מגדילים אחוז מנייתי וכמו כן הדיבורים על מלחמה קרובה חוזרים שוב ושוב. אני בדעה שאם אחרי כל הירידות בנאסדק והמצב הביטחוני השוק לא יורד אז צריך באמת משהו משמעותי כדי שנראה מהלך ירידה אמיתי. ומשהו כזה יהיה רק מלחמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה