לכ-ו-ל-ם.

לכ-ו-ל-ם.

ממש עכשיו הגעתי הביתה, וישר ניכנסתי לכאן לראות מה קורה. רוצה להגיד לכולכם המון המון תודה על התמיכה. מקווה שיצגתי אתכם בכבוד היו לי כל כך הרבה דברים שרציתי לציין ולא נתנו לי... ומכאן באה גם קצת אכזבה. מחר אני אכנס לענות יותר להודעות באופן אישי, אני פשוט הרוגה אחרי יומיים מלחיצים נורא. אבל אני רוצה להגיד לכולכם שאני אוהבת אתכם נורא ואני אעשה הכל בשבילכם, יקרים שלי. ושוב, המון תודה... מחר כבר אקרא הכול. שלכם תמיד תמיד מאיה

מאיושקה שלי..

את יודעת שאני חושבת שאת גיבורה, זיבלתי לך את המוח כבר הרבה.. אז שוב, רציתי לומר שאני אוהבת אותך המון וכל כך גאה בך שאין לך מושג.. היה כל כך כיף לראות אותך על המסך הקטן.. אז בשמי ובשם ההנהלה, למעשה 2/3 ממנה, תגל ואנוכי, מקווה שתגלי לא כועסת. אנחנו אוהבות אותך, מתות עליך וכל כך גאות בך.

ראיתי ראיתי!!!!!

וווווווווואאאאאאאאאאאוווווווווווווווו.!!!!!!!!!!!!!!!!! את יפייפיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקלטתי! הקלטתי!!! יש לי אותך בקלטת!!!!! ווווווואווווווווווווווווו!!!!! היית משהו!!!!! אני גאה בך!!!! הייתי המומה!!! וווווואאאאאאווווווו!!!!!!

shaharony

New member
גם אני ראיתי....

כל הכבוד! ובאמת נרה כאילו הוא לא נותן לדבר הרפי הזה

thetruth48

New member
אני מפורום אחר

ראיתי והתרגשתי עשית מעשה נכון. אני בטוח שהרבה בחורות במצב דומה ראו ויחפשו איך להגיע אליך. את יכולה להיות מקרה התקווה של הרבה.

מייק 48

New member
מאיונת אהובה ואמיצה !!!

ראיתי אותך חומד, שיחקת אותה ב-COOL והיית גדולה !!!!! מאיה מתוקה, נתת סופר הופעה אצל רפי והיית מתוקה, אמיצה ואמיתית !!! מה שסיפרת (גם אם לא ניתן לך מספיק זמן לדבר על הפורום) היה מאד מרגש והמון המון אנשים צפו, החשיפה הענקית תעלה את המודעות לנושא וזה שווה זהב !!! מקוה שהפורום שלנו יתמלא בעוד ועוד אנשים. מאיונת חומד, כמה שאהבתי אותך קודם - כעת אני אוהב אותך הרבה יותר !!! גם בשבילך, חומד, נעשה הכל... את בטח הרוסה מעייפות... ודאי כבר נמה בשלווה... אז אלחש לך בשקט... בלי להעיר... לילה טוב וחלומות פז... אוהב אותך כל-כך... שלך אני לתמיד מייק

felomena

New member
מאיונת אמיצה....

התרגשת אה?......איזה ראיון נפלא...עזבי ראיון..את לא רק נפלאה פה..את גם נפלאה במציאות..את פשוא מקסימה ורואים עלייך שאת בחורה שעברת הרבה אבל עם זאת ממשיכה להאבק...אני באמת רוצה להגיד לך מכל הלב..היית 10 כל הכבוד לך.. בכיתי כשראיתי אותך..מהתרגשות...התרגשתי יחד איתך...אין לי מילים..פשוט יפה הדברים שאמרת..טוב שבחרת בחיים באמת.כל הכבוד... אין, אני פשוט מלאת אהבה והערכה כלפייך..... אוהבת אותך מאוד...שמחה שיצא לי לראות מי את... רוצה תמונה שלי? :)

תרנגולת

New member
הנה מאיוש..

יעלי תשלח לך תמונה במקומי - כי אני.. איבדתי את הכתובת שלך.. B-) היית נהדרת.. :) אני מאוד מעריכה אותך על מה שעשית. }{ נשיקה, ובוקר טוב.

למעלה