לכ-ו-ל-ם!

אורטלי 1

New member
לכ-ו-ל-ם!

שלום לכולם! רק עכשיו ניתקלתי בפורום הזה ורציתי לבקש ממכם שני דברים, אני מחפשת שני סיפורים על הרבי עקיבא , אם תוכלו לכתוב לי אותם או לתת לי קישורים לסיפורים האלה ספציפית אני אשמח מאוד: 1. על הסיפור חזרה בתשובה של הרבי , עם הטיפות מיום שביקעו את האבן.. 2. על זה שמישהו שאל אותו משהו והוא לא ענה מייד , הכוונה שלא עונים מהר והוא אמר לו לבוא למחרת אם זה באמת מעניין אותו , משהו כזה. בבקשה תענו תודה

אורטלי 1

New member
רוצה לשפוט אותי על זה?...

נכון ההודעה ניכתבה בשבת , וזה בגלל שעוד לא התחלתי לשמור שבת... בעזרת השם גם את זה אני אעשה, אני חוזרת בתשובה רק בזמן האחרון. עכשיו יש הבנה? ולמישהו יש תשובה על מה ששאלתי?

שלום וברוכה הבאה...

בס"ד אם אמצא אכניס לכאן! נכון לעכשיו פירסמתי את הודעתך גם בכתוביות הרצות בראש דף הפורום (טאגליינס) ואם יהיה למשהו סיפור אני בטוח שהוא יכתוב אותו כאן! אגב לא אמרתי לך, ברוכה הבאה ונשמח אם תכבדי אותנו בנוכחותך...

beckham17

New member
ורצוי גם...

תכבדי אותנו בזה שאנחנו מבקשים לא לכתוב הודעות בשבת... תודה רבה!

אורטל יקרה,

אין זה קשור לאי שמירת השבת שלך, זה קשור לשמירת השבת של רוב חברי הפורום, כמעט כולם בעצם. בנאדם דתי לא יכול לקרוא הודעה שנכתבה בשבת, כעיקרון. זה הכל

איילת כ

New member
מצאתי...

הייתי סורקת לך אבל אין לי סורק בבית.. בכל מקרה יש סיפור על רבי עקיבא בספר "כה עשו חכמינו" מספר 5 ואת הספר הזה יש להרבה משפחות דתיות.

אורטל......................

בס"ד אני מקווה שעד הערב אצליח להשיג את הסיפור שביקשת. לא מבטיח כלום אבל בבקשה התאזרי בסבלנות...

אורטלי 1

New member
היי חבר'ה! ../images/Emo20.gif

תודה רבה על החיפוש וההתעניינות , אני רוצה להיתנצל באותה ההיזדמנות על זה שכתבתי את ההודעה בשבת , תודה רבה לנקמת המלפפונים על ההסבר! ושוב- סליחה! אז...אני מחכה לתשובה של ליאור בנתיים

מצאתי את הסיפור....

בס"ד אבל, יש לי בעיה עם הסורק! אני מקווה להתגבר עליה ולהעלות את הסיפור...

שימי לב אורטל היקרה...

בס"ד אני מעלה את הקובץ. אם תסתכלי מרחוק זה לא נראה טוב, אבל עם כל תוכנה של תמונות את יכולה לעשות תקריב ואז רואים מצויין. אני ימשיך לחפש את הסיפור השני שביקשת... בהצלחה...

אורטלי 1

New member
היי אנשים!!

קודם כל-המון המון המון תודה לליאור! תודה על ההשקעה והחיפוש ועל זה שהעלת את זה לפה ובכלל על הכל! ו...למישהו יש כבר את הסיפור השני?

אורטלי 1

New member
../images/Emo20.gif------

הההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצההההההה

למעלה