לכ-ו-ל-ם !

אורטלי 1

New member
לכ-ו-ל-ם ! ../images/Emo63.gif

בס"ד אני קוראת כבר המון זמן בפורום הזה אבל אף פעם לא כתבתי, אני כותבת פה עכשיו כדי לשתף אתכם במשהו לאחר שקיבלתי את אישורו של מנהל הפורום יעקב היקר.חיפשתי וחיפשתי עבודה וברוך השם מצאתי עבודה שהיא גם חסד-מכירת אותיות לספר תורה, או יותר נכון להתרים אנשים עבור כתיבת הספר. הספר הראשון שעבורו מתרימים עכשיו הוא עבור ביטחון מדינת ישראל,ואחריו ייצאו עוד כ-12 ספרים שככל הניראה יחולקו לבתי הכנסת. הכל נעשה בהסכמתם של הרב עמאר הרב הראשי לישראל והרב מרדכי אליהו. כל התורם רושמים את שמו ושם אימו (או לחלופין-שם ושם אמא של מישהו אחר שהייתם רוצים שתבוא עליו הברכה) ומקריאים את השם בזמן שהסופר כותב את האות (כאילו האות ניקראת על שמך/ו/ה). כל אות עולה ח"י ש"ח (כלומר 18 ש"ח), כל המעוניין לקנות או לשאול משהו מוזמן לשלוח אליי מסר. שבוע טוב!

אורטלי 1

New member
יותר פרטים בהודעה מלאה

בס"ד עומדים לצאת כ-13 ספרים עבור ביטחון מדינת ישראל (כרגע מיתבצעת כתיבת הספר השלישי ברוך השם), יציאתם וההתרמה עבורם מיתבצעת בפיקוח ובהסכמתם של הרבנים הראשיים לישראל-הרב מצגר והרב עמאר ושל הרב מרדכי אליהו. עלות כל תרומה היא החל מח"י ש"ח כלומר 18 ש"ח, התהליך מיתבצע כך שרושמים את שם התורם ושם אימו בזמן ההתרמה (או לחלופין שם של אדם אחר שהוא מבקש שתבוא עליו הברכה ושם אימו) התורם גם מקבל תעודת הוקרה על תרומתו. ומקריאים את השם בזמן כתיבת האות כך שהאות ניקראת על שימכם/ן. כל המעוניין לתרום או לשאול מוזמן לשלוח אליי מסר. שבוע טוב!

רוזן71

New member
אורטל שלום.

בס"ד. מאחר שאת מבקשת מאנשים לתרום 18 ש"ח לאות בספר תורה ברצוני לאמר לך מספר דברים. בספר תורה יש 304840 אותיות. ומאחר ואת מבקשת 18 ש"ח לאות ז"א שלכל ספר את רוצה להתרים 5487120 ש"ח (במילים חמישה מיליון וחצי ש"ח בקרוב) ומאחר וספר תורה לא עולה יותר מ-200000 ש"ח (מאתיים אלף) כך שנשאר עודף יותר מחמישה מיליון ש"ח!! אני חושב שמן הראוי ומן היושר לאמר לנו לאן הולך שארית הכסף, ואז יחליט כל אחד אם הוא תורם או לא. גם אם נתרום שקל לאות אפשר בהחלט לסיים ספר תורה, עם כל ההוצאות מסביב. רוזן.

שייקס35

New member
האמת שגם אני רציתי לומר זות.....

אבל לא רציתי להרוס לאורטל ואם כבר שאלתה אז ניראה לי שזות עוד דרך לעשות כסף!!!!!! (וזה לא אומר שזה לא טוב כי זו היא דרך בקדושה) וגם נראה לי שאף אחד מאיתנו לא יכתוב ספר תורה לבד והרי יש הלכה בשו"ע שחייב כל אחד ליכתוב ספר תורה (וזה שאנכנו מישתתפים זה גם משפיק(עד כמה שידוע לי!))

אורטלי 1

New member
תגובה לכולם ../images/Emo140.gif

בס"ד אשריכם על העין החדה, גם אני וגם מנהל פורום אחר בתפוז שמנו לב לעניין וביררתי ולכן כתבתי הודעת תיקון להודעה המקורית שפירסמתי. ואני אסביר שוב למי שלא הבין-כל תרומה תתקבל בברכה למען המטרה הנעלה הזו, הקבלות-תעודות עצמן כתובות לפי ח"י ש"ח ומעלה ולזו הייתה הכוונה. אם תרצו לתרום יותר או פחות-אשרכים קודם כל על המחשבה! ושוב-כל תרומה תתקבל.

אורטלי 1

New member
לאסף...

בס"ד אסף צדיק מה לא הבנת? אין דבר כזה "שאר הכסף" כל שקל הולך לכתיבת הספרים האלה , כבר אמרתי שח"י ש"ח לא מסמל את מחיר האות אלא את מינימום התרומה שיש בקבלות-תעודות. שוב-כל תרומה מיתקבלת!

שייקס35

New member
לאאאאאאאא......./images/Emo2.gif

כשיגיעו לסכום המיועד אז יפסיקו להתרים, והקבלות הם רק מ-18 ומעלה!!!

אורטלי 1

New member
שלום שוב ../images/Emo140.gif

בס"ד אשריכם , שניכם צודקים. כשיגיעו (בעזרת השם!!!) לסכום המיועד תיפסק ההתרמה , כרגע המצב עומד על הספר השלישי מתוך ה-13 ונכון-כל שקל ניכנס לכתיבת הספרים. חג שמח!

למעלה