לכתוב C# במטריקס.

לכתוב C# במטריקס.

אני מנסה ללמוד C# מספר. והספר מניח שיש לך visual studio.net . ואין לי. אני מנסה לעשות את זה עם מטריקס, שהוא כלי חינם. האם זה בכלל אפשרי? אני חושב שכן, מפני שבין סוגי הקבצים שהוא מאפשר ליצור, יש קלאס של C# . ובכל דף ASPX הוא שואל איזו שפה, ו C# בהחלט בין השפות שלו. טוב, יצרתי לי קלאס נחמד, העתקתי מהספר. ואז הספר אומר לעשות build . כלומר לקמפל את התוכנית. ואני אין לי בילד. או שאני לא מוצא את האפשרות הזו במטריקס. האם מישהו יודע מה לעשות? אני אנסה לנסח את השאלה בפשטות: איך מקמפלים קלאס של C# במטריקס? תודה.

nirtheking

New member
web matrix היא לא סביבת פיתוח.

(או שהיא כן?!) בכל מקרה עד שתמצא לך IDE או את VS.NET אתה יכול להשתמש ב-notepad ולקמפל ב-DOS

gilad g

New member
המממ

קודם כל, צריך לסדר לך בראש לך כמה דברים
web matrix היא סביבת פיתוח, רק ל-ASP.NET, ואיננה מתאימה לאפליקציות console או חלונות. בשביל זה תצטרך IDE טוב יותר. מתוך כך, אי אפשר לעשות build ב-webmatrix, תצטרך לקמפל את קבצי ה-#C שלך ידנית. ה-executable של הקומפיילר הוא csc.exe והוא נמצא ב-c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322 (יכול להיות שמספר הגרסה יהיה שונה אצלך). חוץ מזה, לא חייבים להשתמש ב-web matrix, יש 2 IDE-ים חינמיים שנקראים C#Builder ו-SharpDevelop. חפש "IDE" ב-FAQ

למעלה