לכתוב למיוז...

CitizenErased

New member
לכתוב למיוז... ../images/Emo26.gif

אני מקווה שזה בסדר מצד שירן שאני פותחת הודעה חדשה בנושא
כמו שכבר הזכרתי, אני טסה בעוד חודש ללפחות 2 הופעות של מיוז בצרפת. סביר להניח שאני לא אוכל לפגוש אותם, כי זה צרפת, הם ענקיים שם וזה יהיה מאוד קשה אבל, אני מאמינה שייצא לי להתקל במנהל הנחמד מאוד שלהם, טום קירק. ואני רוצה להעביר לו דברים מהארץ בשביל הלהקה... בעיקרון, עשינו מאין פרוייקט מכתבים שכזה בפורום של הלהקה "מיי כמיקל רומנס", אספתי מכתבים מחברי הפורום, אירגנתי הכל ביחד ובסוף גם התמזל מזלי והצלחתי לתת את זה לסולן בידיים... הרעיון הוא לכתוב מכתב, יכול להיות מכתב של שורה או של עמוד, או אפילו 2 עמודים (למרות שמומלץ לא לכתוב יותר מעמוד). אתם יכולים לכתוב כל מה שבא לכם להגיד למיוז. מה שכדאי לעשות זה להציג את עצמכם בפסקה הראשונה ואחר כך לכתוב למה/כמה זמן אתם אוהבים את הלהקה או אנערף. כדאי גם להזכיר את הארץ ואת זה שאנחנו מאוד רוצים לראות אותם בהופעה כאן
כל המכתבים אפשר לשלוח אלי באימייל: [email protected] מסן: [email protected] או אם יש מישהו שרוצה מכתב בכתב יד, תשלחו לי מסר ואני אתן לכם את הכתובת שלי. חשוב מאוד שכל המכתבים יהיו אצלי עד ה1 בדצמבר, ככה שיש לכם שבועיים וקצת. אם למישהו יש ציורים או כל דבר אחר שהוא לא מכתב ואתם רוצים לשלוח, רק תגידו.

פולי3

New member
הייתי שמחה! ובעיקר בכתב יד.

כי, אני אמצא סוףסוף תעסוקה לשיעורים. וגם! מיוזזזזזזז. יקראו. מכתב. שאני. כתבתי. אההה. היסטריה! יאיי.

inbal145

New member
אני אשתדל../images/Emo9.gif

אם אספיק לכתוב בקרוב אשלח לך מסר.

Hoodoo

New member
אם כבר..יש לי רעיון

אפשר גם לשלוח ברכות ליום הולדת של כריס ודומיניק :} של כריס זה ב2.12 ושל דומיניק ב7.12

CitizenErased

New member
DOH, רעיון מצויין.

אתם מוזמנים גם לעשות את זה
בכל מקרה, כמו שאמרתי... כתובת דואר - תשלחו לי במסר בקשה ואני אתן אם אתם יכולים באימייל אז יותר פשוט, פשוט תדאגו שזה יגיע אלי לפני ה1 בדצמבר! אני גם מביאה להם מתנות קטנות וחביבות מהארץ (לכולם, אז מה אם למת'יו אין יומולדת בדצמבר?
)

hallucinative

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תדאגו לבקש מהם שיחזרו לעשות מוזיקה נורמלית. או שתעבירו להם מעטפת נפץ ותסיימו את העסק, ככה הערך של הדיסקוגרפיה שלהם יעלה פלאים.

למעלה