לכריש

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
לכריש

לכריש

אף אחד לא מדבר על שינוי ראש בנאסדאק גם בשוק הכי דובי יש תיקונים יפים כבר מזמן לא חווינו תיקון משמעותי מבחינת זמן ולא רק באחוזים ויתכן בהחלט שכרגע אנחנו בראשיתו של כזה תיקון קצת קשה לי לראות כמו שהדב חושב תיקון של 4-6 חודשים (תקן אותי אם אני טועה )אבל תיקון עד אמצע מרץ בהחלט אפשרי תלוי בקצב העליות כמובן שככל שאלו יהיו חזקות יותר כך משך התיקון יתקצר

menimor

New member
המשך

המשך

לכריש אף אחד לא מדבר על שינוי ראש בנאסדאק גם בשוק הכי דובי יש תיקונים יפים כבר מזמן לא חווינו תיקון משמעותי מבחינת זמן ולא רק באחוזים ויתכן בהחלט שכרגע אנחנו בראשיתו של כזה תיקון קצת קשה לי לראות כמו שהדב חושב תיקון של 4-6 חודשים (תקן אותי אם אני טועה )אבל תיקון עד אמצע מרץ בהחלט אפשרי תלוי בקצב העליות כמובן שככל שאלו יהיו חזקות יותר כך משך התיקון יתקצר
סימנים של תיקון אלים בחלק מהגויות כבר ניתן לראות בשטח (נטמנג .טריון.אורכית וכד)גם במניות השורה השניה בארץ אנו להערכתי בתחילתו של תיקון אלים וגם כאן יש סימנים (פילת.זאבי נסקו.ליפמן וכד)שכבר גמאו עשרות אחוזים לעומת זאת במניות המעוף אלו שעד כה שמרו על השוק (פועלים לאומי טבע שופרסל )כרגע מכבידות עליו לכן פה אני רואה תיקון מוגבל יותר חוץ מזה הבחירות בפתח וההשפעה על מניות אלו גדולה יותר

ursus

New member
מנימור

מנימור

המשך סימנים של תיקון אלים בחלק מהגויות כבר ניתן לראות בשטח (נטמנג .טריון.אורכית וכד)גם במניות השורה השניה בארץ אנו להערכתי בתחילתו של תיקון אלים וגם כאן יש סימנים (פילת.זאבי נסקו.ליפמן וכד)שכבר גמאו עשרות אחוזים לעומת זאת במניות המעוף אלו שעד כה שמרו על השוק (פועלים לאומי טבע שופרסל )כרגע מכבידות עליו לכן פה אני רואה תיקון מוגבל יותר חוץ מזה הבחירות בפתח וההשפעה על מניות אלו גדולה יותר
חבל שאין לי אפשרות גרפית להדגים את משאני חושב שיהיה ומדוע זה יקח 2 - 6 חודשים. אבל ההתנהלות של הנסד``ק כ``כ דומה לדגמי המפולות הקודמים שאני זוכר, דהיינו טוקיו שנת 90 עד 92 וזהב 80 עד 82 שאם באפשרותך למצוא גרפים של שני אלה תבין למה אני חושב על פרק זמן זה. אם אתה מחפש את זה מבחינה פונדמנטלית אזי שלטון ``המחטף`` החדש בואשינגטון (אם באמת אפשר לקרוא לו חדש - כרגע יש נשיא בובה שמנוהל ע``י זקני העדה בראשות צ`ייני - אבל מה לנו להלין כשציבורנו שואף ליוצאי בתי האבות פרס או שרון) - שלטון זה חייב להחליט אם יהיה לו את המיתון המתבקש לפני הבחירות לסנט ובית הנחרים ב 2002 או אחריהם והברירה היא בין שמירה או איבוד השליטה בבתים אלה. זאת אם המניפולציה של הגדלת האשראים אמנם תעבוד הפעם. אני לא כ``כ הטוח שכן ולכן אני עדין דב.

ursus

New member
ואגב יהיה מאד מעניין

ואגב יהיה מאד מעניין

מנימור חבל שאין לי אפשרות גרפית להדגים את משאני חושב שיהיה ומדוע זה יקח 2 - 6 חודשים. אבל ההתנהלות של הנסד``ק כ``כ דומה לדגמי המפולות הקודמים שאני זוכר, דהיינו טוקיו שנת 90 עד 92 וזהב 80 עד 82 שאם באפשרותך למצוא גרפים של שני אלה תבין למה אני חושב על פרק זמן זה. אם אתה מחפש את זה מבחינה פונדמנטלית אזי שלטון ``המחטף`` החדש בואשינגטון (אם באמת אפשר לקרוא לו חדש - כרגע יש נשיא בובה שמנוהל ע``י זקני העדה בראשות צ`ייני - אבל מה לנו להלין כשציבורנו שואף ליוצאי בתי האבות פרס או שרון) - שלטון זה חייב להחליט אם יהיה לו את המיתון המתבקש לפני הבחירות לסנט ובית הנחרים ב 2002 או אחריהם והברירה היא בין שמירה או איבוד השליטה בבתים אלה. זאת אם המניפולציה של הגדלת האשראים אמנם תעבוד הפעם. אני לא כ``כ הטוח שכן ולכן אני עדין דב.
ואולי לך יש את האפשרות לשים ידיך על גרף מסוג זה - לראות גרף של מדד היתר מנוכה אינפלציה בת``א בשנים 94 עד 96 ולהוכח אם גם הוא ירד בתואי של טוקיו וזהב. אנא לתשומת ליבך שהמעו``ף (או שוה הערך שלו - כבר שכחתי את התהפוכות) ירד אז במקביל לבורסות האירופיות מפברואר 94 ועד מרץ 95 ואז החל לעלות. שאר המדדים המשיכו את הנפילה עד יולי 96 שזה בערך שנתיים וחצי מפברואר 94 וזמן סטנדרטי לפי הנסיון שלי (מאז 1970 ובעיקר בסחורות) לשוק דובי.

ursus

New member
בקריאה מחדש

בקריאה מחדש

ואגב יהיה מאד מעניין ואולי לך יש את האפשרות לשים ידיך על גרף מסוג זה - לראות גרף של מדד היתר מנוכה אינפלציה בת``א בשנים 94 עד 96 ולהוכח אם גם הוא ירד בתואי של טוקיו וזהב. אנא לתשומת ליבך שהמעו``ף (או שוה הערך שלו - כבר שכחתי את התהפוכות) ירד אז במקביל לבורסות האירופיות מפברואר 94 ועד מרץ 95 ואז החל לעלות. שאר המדדים המשיכו את הנפילה עד יולי 96 שזה בערך שנתיים וחצי מפברואר 94 וזמן סטנדרטי לפי הנסיון שלי (מאז 1970 ובעיקר בסחורות) לשוק דובי.
אני רואה שטיעיתי למעלה וכתבתי 2 - 6 חודשים כשהתכוונתי לארבע עד שישה חודשים.

ייי

New member
גרפים

גרפים

מנימור חבל שאין לי אפשרות גרפית להדגים את משאני חושב שיהיה ומדוע זה יקח 2 - 6 חודשים. אבל ההתנהלות של הנסד``ק כ``כ דומה לדגמי המפולות הקודמים שאני זוכר, דהיינו טוקיו שנת 90 עד 92 וזהב 80 עד 82 שאם באפשרותך למצוא גרפים של שני אלה תבין למה אני חושב על פרק זמן זה. אם אתה מחפש את זה מבחינה פונדמנטלית אזי שלטון ``המחטף`` החדש בואשינגטון (אם באמת אפשר לקרוא לו חדש - כרגע יש נשיא בובה שמנוהל ע``י זקני העדה בראשות צ`ייני - אבל מה לנו להלין כשציבורנו שואף ליוצאי בתי האבות פרס או שרון) - שלטון זה חייב להחליט אם יהיה לו את המיתון המתבקש לפני הבחירות לסנט ובית הנחרים ב 2002 או אחריהם והברירה היא בין שמירה או איבוד השליטה בבתים אלה. זאת אם המניפולציה של הגדלת האשראים אמנם תעבוד הפעם. אני לא כ``כ הטוח שכן ולכן אני עדין דב.
גרפים רציתם

ייי

New member
עוד אחד

עוד אחד

מצב
הנושא נעול.
למעלה