לכריסטין שלום

לכריסטין שלום

שלום, שמי שלומית ונולדתי ב-12.4.80 ורציתי לדעת האם את רואה מערכת יחסים רצינית בקרוב ואם תוכלי לומר לי עם איזה מזל זה יהיה אני אשמח מאוד. תודה וחג שמח.

רציתי להוסיף..

שאני מאוד מאוד מחבבת בחור מהלימודים ששמו שחר והוא נולד ב-9.6.75 ואודה לך מאוד אם תוכלי לומר לי האם הקשר יהיה איתו או מישהו אחר.

כריסטין

New member
למלאך היחידה

קלף הסיכום והפוטנציאל עם שחר הוא "10 גביעים" שזה רומן אהבה ואושר אמיתי אבל על מנת לזכות באותו אושר מובטח , הקלפים בעד חיזוק הקשר עם שחר וממליצים לך להיות את זאת שיוזמת את הקשר ומחזקת אותו .

לכריסטין

שלום, שמחתי לשמוע על כך אך יש בעיה קטנה לשחר יש מישהי אני לא יודעת מה קורהב בידיוק ביניהם אני מנסה להיות אני ואני נחמדה ומחייכת אליו האם זה בינתיים מספיק או שאני צריכה לעשות עוד כי בעיקרון אני לא יכולה להזמין אותו לצאת... אז בינתיים קשר ידידותי מצידי, זה בסדר כדי שיתפתח משהו?

ורציתי להוסיף...

האם את רואה פחות או יותר מתי יהיה בינינו קשר רציני אם אני אזום אותו?

כריסטין

New member
למלאך היחידה

הקשר שלך עם אותו בחור לא יהיה מהיום למחר , את כרגע ידידותו ובמשך זה יתפתח לרומן רציני יותר . אבל שוב הכל תלוי בך , את זאת שצריכה לגלות יוזמה אבל לא כרגע תני לעניינים לזרום לאט .

לכריסטין

שלום, רציתי לדעת אם לשחר יש מחשבות או רגשות כלפי, ומאיזה בחינה? תודה מראש שלומית

כריסטין

New member
המצב כרגע עדיין לא בשל

בשלב יותר מאוחר הוא יפתח רגשות כלפייך , הכל כמובן גם תלוי בך וברצון שלך ואם את אכן מעוניינת בקשר עימו . רק סבלנות והזמן יעשה את שלו .

כריסטין

New member
זה עדיין מוקדם מידי

סבלנות , הזמן והגורל יעשו את שלהם .

למעלה