לכריסאין 2

טומי32

New member
לכריסאין 2 ../images/Emo24.gif

די מיזמן שלא תיקשרתי, לכן מקוה שהקשרים שלי עדיין לא החלידו. מבקש מראש לקחת את הדברים בזהירות המתימא. אז אלו הדברים שאני יודע כמעט בוודאות של 80-90% בעליך עליו השלום ששמו היה ז'קי או ז'קו נפטר לפני כשלוש וחצי שנים עקב תאונת עבודה מצערת. אני רואה ים אונייה גדולה, עבודה על אונייה. לא סתם עבודה, אלה אחריית מאוד. לא יודע לומר בבירור אם הוא היה הקפטן או לא? בעלך ז"ל הגיע למקום באונייה שבדרך כלל איש בתפקידו לא חייב להגיע. ממה שאני מבין בעלך נפטר מהתחשמלות, שעד היום לא ברורות נסיבותייה. את נשארת עם שני ילדים קטנים, בן ובת. מה גילם המדוייק אינני יודע. זהו סוף התקשור ברצוני לציין עוד דבר חשוב בעיני....שבעלך לא סבל, כי הוא מת במקום ללא סבל. מאחל לך חיים טובים ומאושרים, שתגדלי את ילדייך באושר רב!

טומי32

New member
זה יכול לקחת זמן ../images/Emo9.gif

כי זה מצריך ממני המון כוחות, לכ צריך להמתין עד לפעם הבאה. מה את רוצה לדעת?

cookimonster

New member
אני מאד מתעניינת לגביי כל מה שקשור

בתיקשור, הייתי רוצה לדעת כל מידע שיש לך, גם פיזי (מעבר דירה בעיקר...) וגם בכללי אם אתה רואה נשמות שמקיפות אותי, בעצם כל דבר שעולה לך אני מאוד אשמח לשמוע....

רותי 11

New member
טומי שאלה לי אליך

למה זה מצריך ממך המון כוחות? אתה חייב לבדוק את זה כי זה לא אמור לקרות בתקשור - וסליחה שאני מעירה

טומי32

New member
את האמת שאין לי מושג...

איך זה עובד אצל אחרים/ות. אני למשל לא יכול לשלוף תשובות במקום, פרט לזה שאני מרגיש דברים. למשל ש cookimonster שאלה שאלה, מיד ידעתי שמדובר באשה צעירה, ולא בגבר למשל. תקשור אצלי זה תהליך די ממושך של שעתיים בטח. אני די מזיע, ולא רק בקיץ בתקשורים ומה שאני יודע שגם הדופק שלי קצת יורד. כבר אמרו לי בעבר שזהו תקשור "מוזר", אבל אני לא מכיר משהו אחר

רותי 11

New member
טומי שוב תסלח לי שאני מעירה

אבל לדעתי אתה צריך לבדוק את זה משום שבתקשור נקי אנחנ ונטענים אנרגטית ולא נחסטים אנרגטית, אתה צריך לבדוק עם מי אתה מתקשר.

טומי32

New member
לא רותי לא מפריע לי ../images/Emo9.gif

כפי שכתבתי קודם אין לי מושג איך זה אצל אחרים. אומנם פעם הייתי בערב תקשורים, אבל אכזבתי היתה רבה. יש הרבה שרלטנים שמסתובבים בשטח, וגם בערב שהייתי ראיתי במו עיני שליפות מהמותן שלא ענה לאף שאלה.... שנשאל.

מילים נעתקו מפי מרוב התרגשות

טומי יקר! אתה מלאך עלי אדמות כפי שחשבתי. אספר קצת על בעלי ז'קי שנולד בנהריה, גדל בחיפה התגיס לחיל הים והמשיך לצי הסוחר. היה קצין ראשון על אוניית מסע שהפליגה בקו ישראל המזרח הרחוק. במרץ 2004 זה קרה המקרה המשטרה חקרה, ולבסוף התיק נסגר. אתה שפכת לי אור על הנסיבות שרק את חלקן סיפרו לי. מודה לך על המילים על הפרטים ועל זה שז'קי לא סבל. תודה לך גם על המסר עם הפרטים שהשארת בתיבת המסרים שלי.תודה תודה איש יקר! כריסטין

רותי 11

New member
כריסטין אני שמחה שטומי הצליח

להפיג את הערפל סביב המוות של בעלך והצליח להביא לידי כך שתביני שהוא לא סבל. קבלי ממני חיבוק אוהב ולך טומי איש יקר תודה על העזרה שלך לכריסטין.

ראיתי את ההודעה הזו ומאז אני

בחוסר שקט מוחלט לגביי אם אני צריכה לשאול את השאלה או לא...אבל משהו ממש דוחף אותי לשאול את השאלה... סבתא שלי , נפטרה לפני שנתיים אחרי שהייתה במצב "צמח" כשנה (אם אני לא טועה..) מאז לאמא שלי דיי קשה להמשיך הלאה ונשארו הרבה שאלות ללא תשובות... האם סבלה? האם שמעה כל מה שנאמר לה במשך השנה שהיא הייתה במצב הזה? אני יודעת שאולי זה המון לבקש...אבל מאיזושהי סיבה אני מרגישה שמשהו חזק דוחף אותי לקבל תשובות... אז המון תודה לכם מראש...אולי התשובות שלכם יעזרו לי

רותי 11

New member
נערה יקרה ../images/Emo24.gif

מתוקה חיפשת תשובה תקבלי תשובה. ראשית סבתך ז"ל לא סבלה, וזה בוודאות, לשמוע היא שמעה את כל מה שנאמר לה או בסביבתה , "צמח" זאת נשמה בהמתנה והכוונה היא נמצאת במצב הזה עד שהיא תחליט מה היא רוצה לעשות או לסיים , לפעמים יש מצבים שנשמות נשארות במצב כזה כי זה משרת את טובתן העליונה, או את טובת הסובבים והקרובים לה. הבחירה להיות במצב הזה היא שלה בלבד. אבל אני באמת יכולה להרגיע אותך שהיא אישית לא סבלה. והיא בטח ובטח שמעה אתכם.

כל כך מקווה שזה נכון...זה

משום מה מאוד מאוד מטריד אותי כבר 3 ימים...וכמה שאני מנסה לצאת מזה אני לא יכולה! כאילו כופים את זה עליי

רותי 11

New member
נערה זה מאוד נכון - ואם תקראי

את התקשור שהבאתי של קריון יש שם קטע שמדבר על תרדמת (צמח) זה יתן לך עוד הסבר שירגיע אותך זה נמצא בראשית הדף

קראתי , אבל תרדמת וצמח

זה שני דברים שונים... בתרדמת הבנאדם כאילו ישן . לא זז ולא מדבר. צמח נשאר עם עיניים פתוחות , לפעמים עושה קולות (אבל לא יוצא ברור כדיבור) וכו'... בגלל זה זה גרם לי לתהות...עד כמה זה אותו הדבר

רותי 11

New member
למעשה זה אותו דבר

כי תרדמת זה בהתחלה לאחר זמן מה קוראים לזה "צמח"

למעלה