לכרובי!!!
...

chargol_moshbat

New member
לכרובי!!!../images/Emo77.gif...

אחוות המק מן הידועות היא, והחרגול המושבת(והמשדרג עצמו) גאה ליטול בה חלקיקון... ובכן מר הכרוב , להלן דרכו של שופרו של החרגול לכאן: הדפדפן-icab תחת ה-viewיש לבחור-text encoding -arabic(iso-8859-6) יש לבחור את הפונטים הבאים בעדיפויות: serif:ramat-gan sens serif:arial hebrew monospace:hermon cursiva:cursive hebrew fantasy:nave internet normal יש להוריד פרישת מקשים - את המקלדת של "מיץ פטל" ולהשתמש בה עבור הכתיבה. כמובן גם את סרגל שינוי הכוון של אותו מיץ הפטל. אלו דברי ה-

אחי למחשבי ה ../images/Emo75.gif

נשבע לך שכתבת שם (בצורה שוטפת אני חייב לציין) סינית מדוברת... מאיפנ אני יכול להוריד את הדפדפן הזה ? האם הפונטים אותם ציינת הם BUILT IN בתוך הדפדפן הזה ? ומה הכוונה לפרישת המקשים של מיץ מפטל ?? ומראש , אני מצטער על נושא האוף טופיק הזה שקופץ לכם כל העת מול העיניים..אבל אין לי אפשרות לראות את הפורום מהבית

chargol_moshbat

New member
החרגול המושבת (המשדרג עצמו)

כבר הואשם בהרבה דברים... אבל סיני?! ועוד דובר סינית מדוברת?! אני קורא אותך לסדר!
תוגה אוחזת בחרגול ,וסיבותייה שתיים הן: הראשונה - אם ההסבר הזה נראה ונשמע לכרובי סינית , אז ההסבר לשאלותיו הנוספות , מן הסתם ישמע ויראה לו כחייזרנית... והעיקרית לתוגת החרגול- היתכן שהחרגול שזף במו עינייו בקשת סליחה ומחילה מפי הכרוב , על התעסקותו בעניני הגות האמת - המק , ולא על דוגי"ם?!

chargol_moshbat

New member
החרגול המושבת (עוצר לשניה שדרוגו)

ומוסיף בענין כך: יכין החרגול לכרובי דף הוראות והסברים בענין , יוכיח הכרוב בגרות נפש - ויאזר בסבלנות... התוספת העיקרית שנשכחה מהודעתו הקודמת של החרגול:
למען הבנת אישיותו.

פתחתי עיני ../images/Emo80.gif כשקראתי את

הודעתך הראשונית...נראה לי כסינית.. וכן - בוודאי שאתנצל לפני חברי הפורום על שאני מטריד את עינהם הענוגות ומוחם האדיר בקטנות כמו הגדרות דפדפני המקינטוש שברשותינו.. אולי בכל , תנסה להסביר למוחי החבוט ? (TOO MANY ACCIDENTS CAN MAKE YOUR BRAIN GO BOOM)

ספייק ®

New member
אין לך מה להתנצל ובטח שאינך מטריד! ../images/Emo45.gif

... את עינינו הענוגות, הרי כולנו עומדים מהצד בציפיה דרוכה, מחזיקים ומשלבים את אצבעותינו (הענוגות
) להצלחת הגדרת דפדפנך על המקינטוש למען נוכל לחזות בטיב הודעותיך גם בשעות השיא של הפורום, בערבו של יום ביומו עד סוף כל הדורות.
עלה והצלח חסה - מחזיקים לך אצבעות!
ספייק, שלו היה מבין במק כמו בפי.סי. היה מתנדב כבר מזמן לעזור לכרוב.

chargol_moshbat

New member
אמר החרגול את שאמר:

:"...יאזר בסבלנות" וידע את אשר אמר. מוסיף החרגול בענין המוח החבוט : מנסיונו האישי - מספיקה אחת...ולא יוסיף בענין. לגבי חורכי האספלט ובקשת סליחת מוחם האדיר וכו´- נו ניחא...שיהיה. והיכן האלפרד??????

chargol_moshbat

New member
משימה א´ לכרוב

ראה החרגול את דברי הספייק לכרוב , וטרם הספיק...וכבר זלגה לה דמעה של קורת רוח מאהבת הספייק את הכרוב. רוצה החרגול לספר לכרוב מס´ דברים ע"מ להבהיר טרם משימותיו של הכרוב: על הכרוב לקחת בחשבון כי המלל יראה מוזר מה...ופעמים יאלץ הכרוב להפעיל מוחו החבוט (עפ"י דבריו) להשלמת הפאזל. על הכרוב לקחת בחשבון גם - כי למיוחדות המק - מחיר , והמחיר ...הרבה עבודה, שינוי דפדפנים וכו´. על הכרוב קודם לכל ,לתאר את שופר המק שברשותו (כולל מערכת ההפעלה). לבינתיים , ינסה הכרוב , לגשת לאתרה של ידע(מגחך על החברה...ידע...ממש) לנסות ולראות אולי שם ימצא את פתרוני החסה עבורו. החרגול מנגב דמעותיו ונפרד להיום

chargol_moshbat

New member
משימה א´ לכרוב

ראה החרגול את דברי הספייק לכרוב , וטרם הספיק...וכבר זלגה לה דמעה של קורת רוח מאהבת הספייק את הכרוב. רוצה החרגול לספר לכרוב מס´ דברים ע"מ להבהיר טרם משימותיו של הכרוב: על הכרוב לקחת בחשבון כי המלל יראה מוזר מה...ופעמים יאלץ הכרוב להפעיל מוחו החבוט (עפ"י דבריו) להשלמת הפאזל. על הכרוב לקחת בחשבון גם - כי למיוחדות המק - מחיר , והמחיר ...הרבה עבודה, שינוי דפדפנים וכו´. על הכרוב קודם לכל ,לתאר את שופר המק שברשותו (כולל מערכת ההפעלה). לבינתיים , ינסה הכרוב , לגשת לאתרה של ידע(מגחך על החברה...ידע...ממש) לנסות ולראות אולי שם ימצא את פתרוני החסה עבורו. החרגול מנגב דמעותיו ונפרד להיום

alfred

New member
עדיין כאן ידידי, עדיין כאן.........

המלל הטכנולוגי הזה פשוט מרתיע את אלפרד קצת, לכן נאלם קולו.

chargol_moshbat

New member
רק מציין החרגול כי אותו מלל

שטף אותו , והשתלט עליו ,מפאת רצונו הכנה , לעזור לאדם באשר הוא אדם, קל וחומר אם הוא כרוב , קל וחומר "חמור יותר"( עם האגודל) אם הנ"ל מצוייד בדו"ג( כי אז שתי אחוות באות לידי ביטוי...) וזהו בענין ירקות אלו. וכעת , בעת הזו , עכשיו, בהווה המיידי , מפריח החרגול בקול ( לא רועם,לא חרישי) שאלה שצצה במוחו ( חבוט - ראה הגדרת הכרוב) והיא : אצולת רוכבי השטח (ראה הגדרת הביז´ו) מתכנסת לה , בעשרים ושתיים לחודש זה , בגלבוע.אצולה זו עומדת להכתיר ביום זה מספר לא גדול מתוך האצילים. תוהה החרגול , היתכן כי תופרח הזמנה אישית לאלפרד,והאלפרד יאכף את סוסו הבאוורי , ידהר קלות למאהל האצולה?! מיותר לציין כי יוכל האלפרד לחזות במו עיניו למשל,בצמד הלוחמים ששבו ממלחמת ששת הימים , בביז´ו האציל הגרוזיני (אלוף גרוזייה בתיקוני טקסט בלעז- ראה תיקון הכרוב), בכיר ספרי הרשות - האב המסור חליל , ואולי...ואולי... האציל הגיבור קולרגול יואיל גם. החרגול ימתין לצהלת התגובה של האלפרד.

../images/Emo85.gif ../images/Emo85.gif רק רציתי.....

....בזמן שאתה ממתין לאלפרד, לעדכנך
כי שמעתי מאבא שיש בכוונתו לפרסם את ה"טור דה פראנס" בפורום האצולה הרדום היום \ מחר.

chargol_moshbat

New member
בעוד הביז´ו רק רוצה...והחרגול תוך

כדי , מפריח לו למעלה
חיפוש. ידוע ידע הביז´ו , כי איזה גב´ שובבה אחת ,מנסה בכוחותיה הדלים ,להעיר את הישנים שם. החרגול ואותה גב´ בשינוי אדרת , ממתינים יחד , אחוזי רטט ההתרגשות , לטור דה פראנס של מושל אל מידייה המיועד. לידיעתך ביז´ו.

alfred

New member
גלבוע? אלפרד אוהב את הגלבוע...

ואולי באמת הוא יבוא, ככה קצת ללכלך את הסהרה באבק, ולשתות איזה בירה באויר הפתוח, בעוד חגבים ושפנים שונים מקפצים להם על הסלעים בסביבה......והחרגול מה, עדיין מושבת?

למעלה