לכרובי

לא משהו האמת..

שלי יותר יפה.. מה שכן , כמות הכסף שנשפכה על האופנועים האלו יכולה לשלוח אותי לעמוד בפינה..

vmax*

New member
ומתי נראה את התוצאה?

קיבלת את החלקים כבר? איך יצא? איך נוסע? כמה ? למה? איך? נו מתי נראה תמונה... הצצת באתרים ששלחתי? נדמה ששכחתי לשאול משהו

alfred

New member
למה, למה כל הקשקושים האלו?...

הבנדיט נראה מעולה דווקא בגרסת הN, ללא כל הפלסטיקה המצועצעת (והמיותרת) הזו. יש אמנם הצדקה להתעסקות עם הפלסטיקה, אבל להשקיע כל כך הרבה בשביל שבסוף יצא (הרבה) יותר מכוער מהמקור? אלפרד היה הולך על פנסים עגולים ללא פלסטיקה בכלל, כמו בספיד טריפל, או פשוט משאיר את הפנס המקורי של הN.(למרות שלמיטב זכרונו, גרסת הN כלל לא נמכרה בארץ), הוא פשוט נראה מעולה. את סוגיית ה"קאסטומייזינג" הוא היה פותר בצביעה, והחלפת כיסוי מושב(מקסימום משקף קטנטןמעל הפנס, רק בשביל הלוק). צריך גם לדעת מתי להפסיק.

vmax*

New member
תמיד אומרים...

שעל טעם וריח אין על מה להתווכח כל אחד רוצה משהו אחר כל אחד רואה בעיניו את היצירה שלו כמו שאמר חכם: היופי הוא בעיני המתבונן

אלדד א

New member
היה לי כזה.... ../images/Emo5.gif

לא משהו. בסיבובים קצת זורק ת´אחורי, ובעליות של נס הרים סובל מבעיות סחיבה. עברתי לGS500E של SUZUKI (עדיין לא הגיע לארץ). בודק אותו. על פניו נראה עדיף.

vmax*

New member
??להמשיך לפנטז

זהו אז אנחנו בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ותמיד נוכל לקנות אחד כזה... להעמיס אותו על טנדר...ולקחת אותו למסלול הקרוב... ב...? ב....? רגע איפה ?מה? למה הערתם אותי,איזה חלום היה לי.. אוף..שוב פעם אנחנו פה?

alfred

New member
מממממממממממממממ....................

זה כבר יותר לעניין. סאחה על הזרוע האחורית...

alfred

New member
ה-מממממממממממ... התייחס לCBR....

ה-916, דווקא מזכיר את "אופנוע הפרוייקט" של MC, מלפני שנתיים, שהלבישו 916 אומלל בפיירינג מלא מסיבי פחם ומילאו אותו במדבקות צהובות מכוערות, ועוד הכתירו את הכתבה בתואר "ה916 הסקסי ביותר מאז ומעולם"...נו...

vmax*

New member
916 אומלל?? יש חיה כזאת? ../images/Emo35.gif

כי אם אתה לא רוצה אותו והתבעסתה אתה מוזמן להעביר לי אותו...

alfred

New member
ה916, שהולבש בבגדי המלך החדשים...

בהחלט נראה אומלל. כשאלפרד יגמור את הסליידרים על המרפקים (בשני הצדדים), הוא ישמח למכור אותו הלאה, ולכתוב במודעה "לא ראה שטח"...

למעלה