לכעוס בלי גבולות

לכעוס בלי גבולות

אתמול זה קרה לי התעצבנתי כל כך על אמא שלי ואמרתי דברים לא במקום היום אני חושבת על זה הכל היה מוצדק גם מה שאמרתי אבל לא בדרך שנאמרו איך אני חוצה את הגבול חזרה? אני יודעת שאכזבתי את אמא שלי שעושה הרבה כדי שהכל יהיה בסדר ולפעמים מרוב שהיא רוצה לתקן היא הורסת יותר אני צריכה להתנצל ולא יודעת איך.

ניקולי

New member
ג'ס מקסימה

לכעוס על אמא מותר.. גם לפעמים להוציא את הכעסים בצורה בוטה עצם זה שאת מכירה בטעות שלך זה כבר טוב.. אני חושבת שלהשלים עם אמא אפשר פשוט תרימי אליה טלפון ותדברו אין יותר טוב מזה.. תסבירי לה שאתמול היית פשוט עצבנית ואמרת דברים שלא ממש התכוונת לאמר אותם כפי שנאמרו תסבירי לה את הצד שלך בעינין.. ואל תשכחי להוסיף ולאמר שאת אוהבת אותה. (זה חשוב)!! בהצלחה ואל תדאגי הכל יחזור על מקומו בשלום ... (מנסיון)..

בינתיים גם אם לא רציתי

היינו חייבות לדבר היום היא מוציאה את מיקה ה
שלי מהגן אז היינו חייבות לתאם דיברנו כאילו שלא היה כלום וזה בסדר אז המשכנו הלאה תודה לך יקירתי קבלי תמונה

שיי21

New member
היי:))

ערב טוב מה המצב? איך עבר עליך היום?:)) אני שמח שהכל הסתדר בסוף והגעתם איזה שהיא הבנה אבל תשמעי את כבר לא ילדה קטנה תשמעי את האמת כתבתי פה הרבה עכשיו אבל זה יצא לי כיאולו אני מעביר ביקורת וזה ממש לא היתה הכוונה אז מחכתי הכל אני רק רוצה שתביני שזה לא היה בסדר אמא זה אמא אז נכון שעליה הכי קל להוציא את כל העצבים וגם לי זה קורה לפעמים ואני אוכל את עצמי אחר כך כל היום אבל זה לא בסדר וממש לא מותר כמו שאמרה ניקולי..אני מתפלא עליכן אתן גם תהיו אמהות או שאתן כבר אז לא מתאים לכן דיבור כזה איך היתן רוצות שהילדים שלכן יתיחסו אליכן...כיבוד אב ואם זה דבר ראשון אני שמח שבמקרה שלך זה נגמר טוב אבל תשתדלי להבין אותה יכול להיות שהיא רוצה להיות יותר מעורבת בחיים שלך היא מרגישה שאת מתרחקת לה אז זה טיבעי שכל אמא היתה מתנהגת כך... את מבינה מה עשית ואותה וזה כבר טוב זה לא משנה איך תפני אליה אמא זה אמא היא תמיד תסלח לך...כמו שאת היית סולחת לילד שלך:))) טוב אני יכול להרחיב פה שעה אבל אין טעם אם את לא מסכימה על משהוא או רוצה להגיב אני ישמח לענות לך שוב...עד אז בהצלחה והמשך אחלה שבוע... ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:))))

למעלה