לכסח את אל על

Satou

New member
זאת אומרת

שאם נשיג כמות גדולה של אנשים (אין לי מושג כמה) שבעד טיסות ישירות לטוקיו, יכול להיות שנצליח להזיז עניינים? זה נשמע אפשרי בדיוק כמו להביא חברה סינית לארץ מבלי להסתבך עם הבירוקרטיה המקומית, אבל גם זה אפשרי.

JPing

New member
NOPE

כמו שאמרתי טיסה מישראל ליפן היא טיסה בקטגוריה שונה ומצריכה בדיקות מיוחדות . לכן אל על לא תפעיל קו סדיר היא אולי תעשה כמה טיסות במועדים מיוחדים

JPing

New member
עניין של בויאנג

בויאנג מחייבת את בעלי המטוסים שלה לעשות בדיקות מקיפות לטיסות מעבר למרחק מסוים .

Ryo

New member
מספר הבהרות

במקרה יצא לי להיות בכנס שארגנה השגרירות הישראלית ביפן לאנשי עסקים ישראלים שמתגוררים ביפן. באותו כנס מדובר, הנספח הכלכלי דיבר על טיסה ישירה בין ישראל ליפן. כיום יש כ 10000 איש טסים מיפן לישראל או ישראל יפן על בסיס שנתי. כדי להצדיק טיסה ישירה צריך שיהיו מעל 30000 אלף. לפחות לפי מה שנאמר בכנס הם עובדים על זה ומנסים לעודד תיירות בין יפן לישראל (קרי הסומואים בארץ וכו) אבל כמו שכולם יודעים יש רצוי ויש מצוי. היתה צמיחה בתיירות היפנית לישראל מתחילת ינואר עד אמצע השנה, הבלאגן שהיה בצפון מן הסתם לא תרם יותר מידי למצב. אם אני זוכר טוב, הצפי הוא שהשנה תסתיים עם כ 15000 תיירים.

Ryo

New member
כל הזכויות שמורות לשגרירות :)

שיהיה בהצלחה, אישית אני מקווה שתהיה טיסה ישירה. יהיה לי הרבה יותר נוח להגיע לארץ לביקור :)

Ryo

New member
אשרת עבודה.

אני עובד בחברה יפנית (חוויה אנתרופולוגית מאלפת, אני חייב לציין!) אם אתה מעוניין במידע על ויזות וכו, תרגיש חופשי ליצור קשר בפרטי או בפורום.

Ryo

New member
זה טיפה יותר מורכב

הגעתי ליפן לרילוקיישן עם חברה א. כשנגמר החוזה, מן הסתם אני רציתי להשאר, ואז חברה ב מצאה אותי ואני עובד אצלה עד היום. עוד חודש אני עובד לחברה ג. ד"א - זה לא מספיק שתהיה חברה שתעסיק אותך, לפחות לא בשביל ויזה, יש דרישות שלא קשורות למעסיק, אלא למועסק.

Ryo

New member
אז ככה.

לכל ויזה (חוץ מ self sponsored) אתה צריך שיהיה עסק שיספק לך חוזה עבודה. בנוסף לחוזה העבודה, לכל ויזה יש את הקריטריונים שלה. לדוגמא, בוויזת מהנדס (תופסת לכל מי שעובד בעולם המחשבים, אלקטרוניקה וכו) צריך שהמועסק יהיה בעל תואר מהנדס **או** 10 שנות נסיון מוכחות בתחום! ודגש על מוכחות! צריך להביא מכתבים ממעסיקים קודמים, לספק תאריכים מדוייקים וכו וכו. כך שלא מספיק שתהיה חברה שתסכים להעסיק אותך, אתה צריך גם, באופן אישי, לעמוד בקריטריונים של משרד ההגירה היפני. כיף אה?

Smadaru

New member
ולסבר את אזנכם עד כמה אל על

לא רציניים, מדובר על הפעלת קו טיסה ישיר בין ישראל ליפן כבר יותר מ 15 שנים! לפני כמה שנים סוף החלו להתקדם בכיוון באופן רציני ויפן הציעה שטיסות אל על ינחתו בשדה התעופה HANEDA ולא ב NARITA הרחוקה אלא שאל-על לא הסכימה לכך! מסיבות של אבטחה ועוד כמה דברים לא ברורים. אם הם היו נענים להצעה יכולנו היום לא רק להגיע ישירות לטוקיו אלא שלהגיע תוך 20 דקות למרכז טוקיו. היום זה לא רלוונטי לדעתי כוון שהמצב הפוליטי ובטחוני שלנו לא יציב מספיק עבור היפנים שיפעלו בעניין. הדרישה צריכה לבוא בצעקה גדולה מאיתנו- ליזם עצומה, להחתים כמה שיותר אנשים ולשלוח לממשלת יפן.

למעלה