לכן הנתרמות...

מצב
הנושא נעול.
ושוב אלוהים מראה כי מי שליבו ..

מברוקקקקק

שולחת לך המון המון
והמשך הריון קל עד ה-
המיוחל .
ושוב אלוהים מראה כי מי שליבו ..
רחב אלוהים מחזיר לו בגדול מגיע לך כל האושר שבעולם תודה

מיקלה מזל טוב שתהי מאושרת

הצליח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבטא 111!!! אני מאושרת ודואגת עד אין קץ... מקווה לטוב... תמשיכו להתפלל בשבילי עד סוף הטרימסטר... אני לא מאמינה שאני בהריון....
המציאות עולה על כל דימיון...
מפזרת על כולכן אבק קסמים... תודה על התפילות והאצבעות...
מיקלה מזל טוב שתהי מאושרת
כמו שגרמת לאחרות להיות שיהיה לך בהצלחה והמשך הריון תקין עם לא אכפת לך לקחתי קצת מהאבקה

אדוינה

New member
זה לא פלא שהצליח!

לכן הנתרמות...
הי בנות יקרות...
אולי אחת מכן מחכה עכשיו ליום של הבטא בדיוק כמוני... ואולי בזכותי... לפני שבוע בשבת שאבו לי 28 (!) ביציות. 4 מהן נתרמו לשתי נשים (2+2). ההרגשה נהדרת ומציפת סיפוק
. עצם העובדה שאני יודעת שלשתי נשים ניתנה תקווה והאופציה להרות מחזקת אותי עד אין שיעור. אצלי ההחלטה לתרום היתה קלה במיוחד וטבעית מאין כמוה. אני יצרנית ביציות שלא מביישת את מועצת הלול
ואני מאמינה שאם יש אז צריך לתת למי שאין. אין לי כמובן מושג ירוק
מי קיבלו את הביציות שלי אבל רק רציתי לנצל במה זו ולומר להן שהן יוצרו באהבה רבה וניתנו להן באהבה עוד יותר גדולה
. המון בהצלחה ושתהיה לנו תשובה חיובית בשבוע הבא
.
זה לא פלא שהצליח!
שימשיך כך להכפיל ולהשליש עד לתינוק בידיים!

ronitili

New member
מאחלת לך הריון תקין ואושר רב../images/Emo70.gif

זה לא פלא שהצליח!
שימשיך כך להכפיל ולהשליש עד לתינוק בידיים!
מאחלת לך הריון תקין ואושר רב

את גדולה מהחיים והחיים יודעים להחזיר למי שנותן
מחזיקה אצבעות לתינוק/ת מתוק/ה בעוד 8 חודשים

mickamit

New member
תודה לכולכן..........ושאלות...

מאחלת לך הריון תקין ואושר רב

את גדולה מהחיים והחיים יודעים להחזיר למי שנותן
מחזיקה אצבעות לתינוק/ת מתוק/ה בעוד 8 חודשים
תודה לכולכן..........ושאלות...
עדיין לא מאמינה... אחרי כל פיפי בודקת המכשפה לא הגיעה... זה לא ייתכן! כואבת לי עדיין הבטן התחתונה ואני די מודאגת. גם הפרוגסטרון שלי נמוך יחסית ואני צריכה לעשות עוד בדיקה ביום ג' או ד' לראות שאין לי ציסטיות והכל בסדר. מישהי יודעת מה קורה אם יש ציסטה? למה כואבת לי הבטן? אני כל כך מודאגת... נראה לי שאני כבר נכנסתי לתפקיד האמא הפולניה... יש למישהי עצות מועילות איך שומרים על העובר/עוברים עד לסוף הטרימסטר? אוהבת אתכן ומאחלת לכן יום קסום במיוחד...

mickamit

New member
מקפיצה

לכן הנתרמות...
הי בנות יקרות...
אולי אחת מכן מחכה עכשיו ליום של הבטא בדיוק כמוני... ואולי בזכותי... לפני שבוע בשבת שאבו לי 28 (!) ביציות. 4 מהן נתרמו לשתי נשים (2+2). ההרגשה נהדרת ומציפת סיפוק
. עצם העובדה שאני יודעת שלשתי נשים ניתנה תקווה והאופציה להרות מחזקת אותי עד אין שיעור. אצלי ההחלטה לתרום היתה קלה במיוחד וטבעית מאין כמוה. אני יצרנית ביציות שלא מביישת את מועצת הלול
ואני מאמינה שאם יש אז צריך לתת למי שאין. אין לי כמובן מושג ירוק
מי קיבלו את הביציות שלי אבל רק רציתי לנצל במה זו ולומר להן שהן יוצרו באהבה רבה וניתנו להן באהבה עוד יותר גדולה
. המון בהצלחה ושתהיה לנו תשובה חיובית בשבוע הבא
.
מקפיצה

מצב
הנושא נעול.
למעלה