לכןלם

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif כן אני יודעת תודה ../images/Emo6.gif

נו בבבקשה מי נזכרה

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif בטח את מתביישת

שיראו מה שאת כותבת חחחחחחחחחחחחחחח "כי את לא אוהבת אותה יותר "

לא מאמי את טועה!!!!!!!

אני חולה על מאיה בוסקילההההההההההההה!!!!!! יש למישהו בעיות שיקום!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו סיון מה את אומרת עכשיו!?... :p..

וכי למה יש לך בעיות?!?

חחחחחחחחחחח אני אסכסךךךךךךך מאיה היא לא אוהבת את הרעיון שאני אוהבת אותך תגידי להההההההההההההההה:( בוווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif שבי שבי לפני שתקבלי מכה

מהתיקרה יא שרוך.....חחחחחחחחחחחחחחח
סתם ליאתיי אני חולה עלייך את יודעת חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח ואני חולה על מאיה:p...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרעע חיים שלי אוהבת אותךךךךך!!! חחחחח

למאיוש

אני מת עלייך את הזמרת הכי שווה שיש בעולם כפרה עלייך את הנשמה שלי הדשיסק שלך 100מם והסרט חבל''ז אני כבר מת שיצא הקליפ בלעדייך הוא שיר פגז מקווה שתחזירי לי תגובה סהרוש מת על מיוש

מאיה היקרה שלום../images/Emo70.gif

אחרי נקודה או פסיק, שמים רווח. כמו כן, רצוי לעשות הפרדה של שורה בין נושא לנושא בהודעה. הנה לדוגמא, כך אמורה להיראות הודעה תיקנית: אני לא יודעת אף פעם באופן מדויק מתי יש לי הופעות ואם יש הם בדרך כלל פרטיות. אני אבקש מחר מהמשרד לכתוב לכם את המיקומים המדויקים של יום העצמאות. הקליפ יוצא שבוע הבא, מה לעשות זה לוקח זמן לערוך אותו, אבל אני יכולה להגיד לכם שראיתי קצת ואתם לא תיתאכזבו. עוד שאלות יקרים שלי? כמו כן, הופעות זה נקבה, לכן לא כותבים "הם" אלא "הן". יש עוד בעיות תחביר בהודעה שלך אבל קצרה היריעה מלהכילן. בתור כוכבת ילדים, אנא, נסי להראות דוגמא. תודה והמשך הצלחה בתחום המוזיקה והמשחק.

urimz5

New member
למה,

אני רואה שהבנת יפה מאוד,גם אם היא כתבה הם (ברררר..)

למאיה הזמרת ששרייה עושים רק

היי אם זאת את פה בבלוג, רק שתדעי לך שייש לך מעריצה שאת לא מכירה ומאז שפורסמת,אני והשירים שלך חברים בכל מקום,ותיומן שלך זה המתנה היפה שקנו לי בתחילת שנה,כי יודעים שמאייה פשוט מדהימה אותי, אני גאה בך מאוד אוהבת לשמוע אותך שרה.אוהבת תשירים שלך,כל שיר בטוב טעם,בעיניי במשמע לאוזן זה האנדרלין שלי.אני מאחלת לך רק בהצלחה במוזיקה ובכל אשר תהיה,כי מאיה בוסקילה יש רק אחת וזאת את...אוהבת

urimz5

New member
אם היתה עוד מאיה,היינו צריכים

להתמודד עם פעמיים סיון,פעמיים אליאור,פעמיים רותם, וזה בלתי אפשרי...

למעלה