במילה אחת ואוווווווו
ראיתי והכרתי אנשים מדהימים אני בטוח שהנוער שמגיע לקורס מדריכים הוא הנוער הטוב בארץ במד"א זה נוער מצוין כל כך נהנתי היה קשה להיפרד במיוחד כשאני בשיין וכל החברים שהכרתי נמצאים באונים לא נורא יהיה בסדר ועכשיו לתודות.... בראש ובראשונה לשולם וולס, שולם דאג בצורה מדהימה לכל חניכי הקורס כמו אבא ואמא דאג לכולנו פרס לנו ארוחות לילה ואם זה היה לשבת עם אנשים לתוך הלילה ולהסביר להם את החומר (עד השעות הקטנות של הלילה) ואם זה כשהיה צריך לפנות מישהו לבית חולים אז הוא היה לוקח אותו ומחכה איתו בקיצור בנאדם זה שאין כמותו בשיחת הסיכום שולם עלה לבמה לבקש מאיתנו לשבת עוד דקה ובצעד מיוחד במינו עמדו כל חניכי הקורס ומחאו כפיים סוערות וצעקו "שולם, שולם". טוב בקיצור שולם המון המון תודה. נועם אורלינסי מתאם פעולות ההדרכה למתנדבים במרכז מד"א במילה אחת ענקית תודה שדאגת לנו במשך כל השבוע על זה שבארוחות באת אלינו עברת שולחן שולחן ושאלת אם הכל בסדר ושלמטה תמיד חיכת לנו אחרי הארוחה ושאלת איך הולך לנו.. ולרן גבריאל מנהל הקורס גם לך מגיעה תודה ענקית האומנם אני מכיר אותך שנתיים כבר אבל לא ידעתי על יכולות הדרכה מדהימים כמו שיש לך אני פשוט הייתי בהלם אני ממש רוצה להודות לך שהלכת איתנו קדימה ועזרת לנו בכל הדרוש... וכמובן לכל שאר המדריכים ת-ו-ד-ה. ואיך לא לעוזרי המדריכים תודה גם לכם שישבת איתנו עד שעות המאוחרות של הלילה במטרה לעזור לנו תודה. לא שכחתי את צוות קורס המנהיגות למנהלי המדרשה למנהיגות צעירה ארז אשל ויקיר תודה על ההרצאות הנפלאות על צוות מדריכים מובחר ובכלל על יומיים וחצי נפלאים שהענקתם לכל קבוצה בזמנה.... אני לא יודע אם שכחתי מישהו ואם כן אני מצטער מנקודת מבטי לקורס אני נהנהתי ובגרול הכרתי מלא אנשים היה פשוט כיף למרות הלחץ של הקורס בגלל המנהיגות היה שווה בקיצור אין על קורס מדריכים קיץ 2003 ושיהיה לכולנו ב-ה-צ-ל-ח-ה. יוני מד"א ראשל"צ אזור איילון