לכמה ימים

Chronicle

New member
לכמה ימים

הרגשתי יפה. לכמה ימים הרגשתי חשובה למישהו, הרגשתי רצויה. כל המילים האלו היו כלום. הוא דיבר בכלל על מישהי אחרת. מישהי שהיא לא אני. אז למה היו כל המילים האלו שלו? למה לדבר כ"כ מתוק? איפשהו בתוכי הרגשתי שאין סיכוי שזה כל כך טוב. חבל שלא הקשבתי לעצמי יותר. זה רק מזכיר לי, איך פעם אחר פעם אסור לי להרשות שיתקרבו אליי. זה סתם פוגע בי יותר אחר כך. מכות קטנות כל הזמן. לא נשאר לי משהו אחר לעשות, רק להגיש את העורף לעוד אחת ולהתכופף עוד קצת. סליחה על ההתפרצות. אבל לא יזיק לי חיבוק

Chronicle

New member
הוא לא מרושע.

הוא פשוט לא רוצה אותי. ואני הרגשתי כאילו שכן. סתם עצוב בלב.

Chronicle

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

יעבור לי. אני סתם רגשנית. אני הבחורה הכי קשוחה בעולם עד שזה קשור לרטט הזה בלב שלי. והשיר בחתימה שלך מקסים. אני אוהבת שילה פרבר נורא.

../images/Emo24.gif

אז קודם כל, חיבוק, כי זה מתבקש.וכי זה לא מזיק, אלא להפך. את מוזמנת להתרפק בחיבוק כמה זמן שאת רוצה, לאורך כל התהליך ההשתקמותי שתצטרכי. אבל, חשוב שתדעי להרים את הראש ולא לקבור אותו בכתף חמה. כל פעם אחרי שאני נפגעת, אני משננת לעצמי שלא ארשה עוד. לא ארשה שיפגעו בי עוד. והרי, החיים ממשיכים. החיים פוסחים על סעיפים שהבטחנו לעצמנו בחקיקת ליבנו, ועובדה שאנחנו כן מאפשרים לאנשים להתקרב אלינו. ואז- אנחנו או נפגעים, או מתוגמלים. אל תקחי ממך את הצ'אנס הזה שיהיה לך טוב. מעין, הסיכון שבסיכוי. בהצלחונת.

Chronicle

New member
תודה לובלינה ../images/Emo24.gif

כמו שאמרת, זה עוד יעבור. סתם אכזבות שקשה להתנהל איתן. אולי יש שם כוכב אחד שהוא שלי :) תודה.

solee

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

אגב אני איזבלה. נעים מאוד !

solee

New member
יוו באמת ?! חח ../images/Emo13.gif יש לך שם יפה ../images/Emo3.gif

למעלה