לכם - תשובה...

Du Hast Mich

New member
לכם - תשובה...

אחרי 8 ימים שלא הייתי כאן, במחנה, היה לי הרבה זמן לחשוב. כשנכנסתי לפורום, בכלל שכחתי מהכל. אני לא יודעת למה.. בפעם הראשונה שנכנסתי לכאן, זה היה כזה... אסור.... אתם מביים למה אני מתכוונת... אם אבאמא יראו שהבת שלהם נכנסת לכזה פורום... ההורים שלי הם לא אנשיעם כאלה ליברלים אבל מצד שני נורא נורא אכפת לי מה הם חושבים עליי. בכל אופןנשארת יכאן. למה? כי זה כמו המקום שהייתי רוצה בחברה. בשבילי זה רק החיים שוירטואלים, שאני רואה רק בפורמים. אצלכם זה יותר. מרמלד, ךירוי , משנה תורן, מאי, אצלכם זה חיים אמיתיים. אצלי זה כלום. אין לי כלום..... חברים? שכחתי את המילה כבר.... לי אין א ה"חבורה" הזאת... ומה שכרגע הנבתי, זה שגם כאן, אני לא משנ לאף אחד.... בכל אופן תודה

BlueCat

New member
משהו ח-ש-ו-ב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (+שיר לסיום)

נכון, זה ממש נחמד לדבר כאן עם אנשים, לשמוע ממעללי "החבורה" ולצחוק איתם בצ´אטים. אבל זה גם מסוכן. אני לא מדבר על זה שהם יגלו איפה את גרה וירביצו לך (לא הייתה לי דוגמה, מצטער..) אלא על זה שתישארי במצב שאת היום כשהאנשים היחידים שמשמשים לך חברה הם משפטים ואותיות על המסך, כשאת לא יודעת מי עומד מאחוריהם. את לא מכירה את האנשים האלה, לא יודעת מה האופי שלהם ויבוא יום שתעזבי את הפורום, ואז מה? אני מצטער שאני נשמע כמו יועצת בי"ס אבל לטובתך אני חושב שתמצאי חברים בעולם האמיתי. את יכולה להיפגש עם האנשים מהפורום, גם הם אמיתיים, אבל הכי חשוב זה שתרגישי בנוח איתם. והשיר שחשבתי שיכול להתאים: U2 - Stuck In A Moment ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I´m not afraid Of anything in this world There´s nothing you can throw at me That I haven´t already heard I´m just trying to find A decent melody A song that I can sing In my own company I never thought you were a fool But darling look at you You gotta stand up straight Carry your own weight These tears are going nowhere baby You´ve got to get yourself together You´ve got stuck in a moment And now you can´t get out of it Don´t say that later will be better Now you´re stuck in a moment And you can´t get out of it I will not forsake The colors that you bring The nights you filled with fireworks They left you with nothing I am still enchanted By the light you brought to me I listen through your ears Through your eyes I can see And you are such a fool To worry like you do I know it´s tough And you can never get enough Of what you don´t really need now My, oh my You´ve got to get yourself together You´ve got stuck in a moment And you can´t get out of it Oh love, look at you now You´ve got yourself stuck in a moment And you can´t get out of it I was unconscious, half asleep The water is warm ´til you discover how deep I wasn´t jumping, for me it was a fall It´s a long way down to nothing at all You´ve got to get yourself together You´ve got stuck in a moment And you can´t get out of it Don´t say that later will be better Now you´re stuck in a moment And you can´t get out of it And if the night runs over And if the day won´t last And if our way should falter Along the stony pass And if the night runs over And if the day won´t last And if your way should falter Along this stony pass It´s just a moment This time will pass

MARMELAD

New member
זה כל כך נכון

אני מצטרף להצעה. חברים על הרשת זה אחלא אבל לא כדאי להזניח גם את העולם האמיתי... ולגבי החבורה מהפורום שנפגשת - ניוזפלאש - יש כמה חבורות כאלו. החבורה של ס´, לירוי, תורן היא אמנם הכי בולטת אבל היא ממש לא היחידה.. עד כמה שאני יודע לפחות חצי מחברי הפורום נפגשים מדי פעם אחד עם השני בכל מיני קבוצות... אני בטוח שאם תצרי קשר עם חבר´ה מהפורום שמוצאים חן בעיניך הם ישמחו להכיר אותך!

Du Hast Mich

New member
זה לא רק זה....

אני לא מוצאצת את המקום שלי בח רה ואפילו בוירטואל וורלד זה ככה... כרנראה שנועדתי להיות לבד...

BlueCat

New member
stop talking nonsesnse!

אין דבר כזה, "נועדתי להיות לבד"... חפשי אנשים עם תחומי עניין משותפים, חוויות ממקומות שהייתם, כל דבר! תראי שמהר מאוד תמצאי קבוצה שתקבל אותך (אנחנו למשל...
). וכן, האינטרנט יכול להיות נקודת התחלה כי את לא ממש צריכה לעשות חשבון לאף אחד. את באה כשאת רוצה ומתנתקת כשלא מתאים לך. It´s simple as that!

Du Hast Mich

New member
נפרדת שוב...

אני טסה לטורקיה.... בתקווה למצוא שם חתיכים.... :) אוהבת אתכם הכי בעולם.... אני

למעלה