לכם-יצורים שלי...

בדויה

New member
לכם-יצורים שלי...

אתם חייבים לסלוח לי!!!!!!!! לכל אילו שהברזתי אתמול בלילה.. אז אני מצטערת... התכוונתי להכנס ובזמן שחיכיתי לאחותי לסיים עבודה על המחשב נרדמתי ללא שום כוונה ... נשבעת לכם... בחיי... כשקמתי באמצע הלילה ומצאתי את עצמי הייתי ממש המומה.. תראו מה אתם עושים לי... בגללכם אני כה עייפה כל היום! חחחח אז התעוררתי ונכנסתי רק כדי לומר שלום כי אחרי הכל אני חייבת לגופי ולמוחי קצת מנוחה הוא לא עשה לי שום דבר רע... חוץ מ...לא משנה... חחחחח אז את מי שראיתי פה בעשר/חמשרה דקות שהייתי פה באמצע הלילה ולמי שלא.... אני חולה עליכם!!!!!!!!!! ביי ביי עכשיו אני עפה לחרופ שוב.. הרי אני חייבת לכם פיצויים אז אני צריכה את כל הכוחות שלי להיום !!!!!!!!!! תודו תודו שאני מתחשבת... וחכו חכו שאני אבוא היום מה אני אעשה לכם... אין לכם מושג מה מצפה לכם... יצורים שלי... חחחחחחחחח וואי וואי וואי חבל לכם על הזזזזמןןןןןןן.... אני מפחדת בשבילכם.. ההצפה עוד לא התחילה!!!!!!!!!!!!!!!!!! -ראו הוזהרתם- חחחחח סתם מה אני כבר יכולה לעשות לכם? אויש באמת ... חשבתם שאני כזאתי? לללהההההה אל תגידו לי ש... טוב נו אני כותבת שטויות סימן שאני צריכה ל.... איפה האיקס פה? ווי לחלון הזה אין איקס! אכלתם אותה ... אני פה לנצח...

סיון...

New member
שבויה!!!!!

לא נורא .....גם אני לא הייתי פה אתמול...... עדיין אוהבת אותך סיון...

בדויה

New member
אנשים

נראה לי שאתם די מבולבלים אז בואו אני אסביר לכם משהו, אני לא שבויה אני ב ד ו י ה !!!!!!!!!!!!!! בדויה זו לא שבויה שבויה זו מישהי אחרת... זה אומר שאתם לא אוהבים אותי כ``כ עכשיו???????

למעלה