לכל שוכרי הדירות...

אפשר לנצל"ש? ../images/Emo3.gif

חבר'ה. מה שאכתוב כאן אולי יוציא אותי רדוד (אם עדיין לא חשבתם את זה..). הרגע ראיתי את התוכנית של אופרה ווינפרי בה היא אירחה את טום קרוז שהשתפך על אהבתו לקייטי הולמס במקום לקדם את הסרט החדש שלו. איזה זוג חמוד. ואיזה יופי שהם מאוהבים. *אני חייב למצוא לעצמי חיים*

הוא מחריד מחריד מחריד

לא הזוג, טום קרוז. יש לי אלרגיה אליו. ראיתי קטעים מהתוכנית עכשיו (עת זפזפתי מערוץ הדוקומנטרי החדש של יס, בקטעים שהיו קצת אינטנסיביים מדי עבורי.) - וישר העברתי חזרה לאמא עם תסמונת מינכאוזן. ואם להיות צינית - לדעתי חלק גדול מזה מזוייף. המטרה המוצהרת שלו היתה לקדם את הסרט החדש שלו (או יותר נכון, של סטיבן ספילברג). זה רימייק לסרט קלאסי, המון כסף הושקע בסרט הזה, ואין שום דבר ביחצנות שלו שלא מתוכנן לפרטים. העובדה היא שזה באמת עבד - אופרה מארחת אנשי מסך בסדר הגודל שלו מדי שבוע - רק התוכנית הזו זכתה לבאזז כזה עצבני. ובקשר לקייטי הולמס - האם מישהו באמת זכר מיהי לפני שכל העניין התפוצץ? היא היתה הבחורה ההיא מדוסון, שאם עוד פעם אחת תראה אותה מהגגת על איבוד הבתולין בשידור חוזר פשוט תירה בטלוויזיה.

אבל אבל

הוא שידר כזו כנות והוא באמת נראה מאוהב
ברור שהמטרה המוצהרת הייתה יח"צ אבל כל הקטע שנראה לי גרם לערוץ 10 לרכוש את הדבר הזה היה הדבר שהתפתח עם קייטי, הוא לא סתם את הפה לרגע. טום. יום אחד גם אני רוצה להיות טום.

kkarinn

New member
מה יש לה לעשות איתו?!?!?

יש ביניחהם הפרש עצום בשנים, מה היא מחפשת איתו?!? היא כל הזמן אומרת שהיא תמיד חלמה עליו וכאלה, אם כבר, שתדפוק ותזרוק... לא? מילא, אם זה היה בראד פיט, אז הייתי מבינה... אבל טום קרוז?

החלום שלה היה להתחתן איתו

כמו שצביקה אומר "לפעמים חלומות מתגשמים". איך התרגשתי כשהיא הגיעה לשם, לא ידעתי אם הוא יציע לה נישואין בסוף או לא.

kkarinn

New member
לא ראיתי, אז אני לא יודעת מה היה

אולי תספר? וחוץ מזה, אז מה אם זה החלום שלה?!? גם אני חולמת לחיות באושר ועושר עם בראד פיט, זה לא אומר שזה יקרה...

הי הי! עד הפרש בשנים

זה לא משהו שצריך לעמוד בין בני זוג! אני לא חושבת שהיחסים האלה אמינים אבל בלי שום קשר לגיל...

את הכנות שהוא שידר

אולי קלטו בערוץ הטורקי, אצלי לממיר לא הגיע שום דבר כזה. יש בו משהו מאוד דוחה, צאוד מרוצה מעצמו. צפניה, אני אומרת - אם כבר שאיפות - לשאוף גבוה! מה שבחורות רוצות באמת זה לא בחור שיחמוס את כל המשטחים המחזירים לעצמו. לך על ויל פארל.

דווקא אני התרשמתי שהוא היה כן

בל נשכח שהוא אמריקני והם נועדו לחיי נצח של מתיקות יתר והגזמה. ראו עליו וגם על אופרה שהם המומים קלות מכיוון הראיון. בכל מקרה, אני שמח שהם מאושרים. *אני לא מאמין שאני מקליד כזה דבר*

omri120

New member
הנה...אתה שוב טועה...צפניה

ערוץ 10 קנה את התוכניות של אופרה וונפרי כבר מלפני שנה וחצי. (מקור מוסמך..תאמין לי). התוכניות משודרת יום יום בצהריים. התחילו לפני מספר חודשים. (חודשיים שלושה אני חושב). התוכנית עם טום קרוז ,היתה כחלק מהעונה של אופרה ווינפרי. ערוץ 10 לא רכש את זה במיוחד!! הוא לא זיהה ולא בטיח הוא רק החליט לשנות את משבצת השידור של התוכנית הספציפית הזו ליום חמישי בפריים טיים. (מקור אמין). כל שאר התוכניות ישודרו כרגיל. אז קבל תיקון

בהחלט לא אמין

עד היום טום שמר על הזוגיות שלו בשיא הסודיות גם כשהיה מאוד קשה עם ניקול ופתאום הוא מתוודה עליה בשידור בתכנית אחת הנצפות? נו באמת... לא אמין, נסיון זול לקדם את הסרט.

למה לא אמין?

כשהזוגיות של טום וניקול הייתה בשיאה, הוא דווקא חשף בכל מקום אפשרי את הזוגיות המאושרת שלהם וכמה הם מאוהבים, כולל בסרט הזוועתי המשותף שהם עשו "הרחק מכאן". את המשברים בזוגיות הוא מן הסתם העדיף להסתיר, אבל את הרגעים הטובים הוא תמיד חשף בפני כל העולם. ואני לא חושבת שפער הגילאים מעיד על חוסר רצינות בקשר הזה. קייטי בת 26, היא אישה בוגרת וככזאת היא מסוגלת לקיים מערכת יחסים תקינה עם כל גבר בכל גיל, וזה לא שטום קשיש בן 70 עם בעיות גריאטריות, הוא צעיר יחסית ועדיין נראה מצויין. אם ברוס וילים, שמבוגר ממנו באי אילו שנים ונראה הרבה פחות טוב ממנו (וקירח), יכול לצאת עם בחורות בנות 22 אז גם טום יכול.

לא אמרתי שהגיל הוא מה שמפריע

לא זכור לי שהוא עשה הפקה שלמה של התראינות על היחסים עם ניקול הוא פה ושם אמר כמו כל סלב מצוי "אני אוהב אותה" אבל לא בהגזמה ככה הנה היום הוא כבר דיווח שהציע לה נישואין במגדל אייפל...

Benjamin Turner

New member
קייטי הולמס וטום קרוז?! ../images/Emo12.gif

אני חייבת להתחבר חזרה לעולם (aka שידורי הטלויזיה). אין ביניהם הפרש של איזה עשרים שנה או משהו? הוא לא הרבה יותר מדי סקסי ומגניב בשבילה? שתלך לחפש את ג'וש ג'קסון (מממ, בעצם לא. שתשאיר גם אותו פנוי) ותשאיר לנו את טום כדי לפנטז עליו בשקט
פשוט הזוי. מניקול קידמן לקייטי הולמס... (אם נתעלם מפנלופי)

kkarinn

New member
איכס, לפנטז על טום ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

Jazz Singer

New member
יש בניהם 14 שנה

אבל אני מסכימה איתך בנג'י... גם אני מפנטזת עליו.

Benjamin Turner

New member
רק 14 שנים? באמת? אם כך

מהבחינה הזו זה בסדר גמור... ובכל זאת, נא להשאיר את טום פנוי, תודה
הבנאדם נראה כל כך כל כך אבל כל כך כל כך טוווב! (רק הגובה, או היעדר הגובה, טיפה מקלקל) מצד אחד, הקטע ממש לא אמין ומביך. מצד שני, תמיד בתכניות הללו הקטעים לא אמינים ומביכים. מצד שלישי, הפארודיה השכיבה אותי

omri120

New member
מה הקטע עם הגובה של קרוז?

חלק אומרים שהוא 1.65 חלק 1.68 חלק 1.72 חלק 1.75 זהו---מעבר לזה לא שמעתי או קראתי. אז אם הוא 1.75 הוא לא ממש "נמוך" כמו שעושים ממנו.

למעלה