לכל שאלה תשובה ...

GEOMETRIC

New member
לכל שאלה תשובה ...

הודעה זו הופיעה לפני מספר ימים - כאן ממש מתחת באנגלית. לאחר עבודת תרגום מאומצת הרי היא לפניכם בעברית : המטרה היא להחזיר את הכבוד, האמת והתוכן למושג האקר, וייזרד, גורו ...!. יש לכם שאלה רצינית, אתם רוצים להחליף Shells, כתבתם Script חדש, תוכנת עזר, האזנה ל TTY היא תחביב, אמסבלר היא שפה כמו עברית -- אז ... יש כתובת אפשר לשאול ה - כ - ל : [email protected]. מה תשאלו ומה תקבלו ? : תשאלו שאלות רציניות (אפילו אם אתם רק ``נררדס```), תקבלו תשובות רציניות. חובה לתאר מעט את עצמכם ויכולתכם המקוצועית (עצה קטנה : אל תחבשו כובעים שלא עולים לכם על הראש). כל שאלה תזכה לתשובה תוך 5 ימים. ועוד מילה אחת ... אם אפשר באנגלית אז עדיף. קבוצת Geometric :cool:

S-G-T

New member
:)

ישר רואים שלא קראת את ההודעות בפורום - אני נשפך פה מצחוק - ``כתבתם סקריפט `` או הינה זה יותר טוב ``אסמבלר שפה כמו עיברית`` - חה חה חה יש פה אולי 5 אנשים שאיכשהו אפשר להגיד את זה אליהם - חוץ מזה אני צופה את האימייל שלך מוצף בשאלות כמו : ``איפה למצוא את תוכנת הפריצה נטבאס`` או ``איפה אפשר ללמוד להיות האקר `` .... ועוד משהו - האזנה ל - tty ? כלומר לינוקס ... בחייך ! כודם כל אני לא בטוח שזה כל כך חוקי - packet sniffing ? אבל מה יותר מצחיק הוא שאם תשאל מזה tty וואו התשובות שתקבל .... טוב יאללה נימעס ! אני הולך ליכתוב אי מייל ל mmmmmm - האי סי קיו שלי כמו שהבטחתי ...

למעלה