מי יכול לשלוח סמס רק לקוחות סלקום ?
B b1231 New member 28/7/09 #3 דברראשון למה דביל שואלים וכן אפשר להצביע אולי לא בסמס אבל אם יש לי מכשיר סלקום דרך האתר שלהם ופעם הבאה בלי תגובה כזאת תודה
דברראשון למה דביל שואלים וכן אפשר להצביע אולי לא בסמס אבל אם יש לי מכשיר סלקום דרך האתר שלהם ופעם הבאה בלי תגובה כזאת תודה
B b1231 New member 28/7/09 #5 סבבה אבל בכל אופן אפשר בבקשה להסביר אם יש לי מכשיר סלקום אז אני מצביעה דרך האתר בפלאפון?זה לא דרך סמסים
סבבה אבל בכל אופן אפשר בבקשה להסביר אם יש לי מכשיר סלקום אז אני מצביעה דרך האתר בפלאפון?זה לא דרך סמסים
O omer719 New member 28/7/09 #7 בהודעה המנהלתית בראש הפורום יש מייל. ניתן לשלוח לך רעיונות, אם אתם מנסים ומצליחים, נשמח אם תספרו על כך בפורום
בהודעה המנהלתית בראש הפורום יש מייל. ניתן לשלוח לך רעיונות, אם אתם מנסים ומצליחים, נשמח אם תספרו על כך בפורום
R ronosh11 New member 29/7/09 #14 איך כותבים משיממה?!? באלי לכתוב משימה למגודלים .... כוותבים כאן תמישמותת?!
O omer719 New member 29/7/09 #15 לשלוח להם מייל עם ההצעה שלך ../images/Emo13.gif לכתובת הזאת - [email protected] שמופיעה גם בראש הפורום
לשלוח להם מייל עם ההצעה שלך ../images/Emo13.gif לכתובת הזאת - [email protected] שמופיעה גם בראש הפורום