לכל שאלה תשובה (או שלא??)

NOWITZKI12

New member
מישהו אולי יודע

מה פשר התמונה של הפורום, ולמה היא כ``כ ישנה? אין מצב לשים משו יותר מוכר וחדש?

drorlazar

New member
שאלה בקשר לחוזים..

מישהו יכול לתת קישור/לכתוב אלו חוזים קיימים כיום בNBA, אני זוכר שבעקבות השביתה הגדולה הושג הסכם שע"פ ישנם מספר ספציפי של חוזי שחקנים שקבוצה יכולה להציע לשחקן ע"מ להשליט קצת סדר בבאלגן ששלט בעניניי החוזים. תודה מראש.

jack90

New member
יש לי שאלה..........

זה יכול להיות שלפלייאוף יעלו שמונה קבוצות עם המאזן הכי טוב במערב/מזרח אבל אחד מהם לא יהיה ראש בית או שחייב להיות ראש בית למרות שיש קבוצות עם מאזן יותר טוב.......???

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואי אני מתנצל

להחליף לתמונה של נוביצקי?

Molchansky

New member
קישור ותשובה

ביינום אמור לחזור באמצע מרץ אריזה לקראת סוף מרץ ורדמנוביץ יכול להיות שמחר, לא בטוח. קישור יש באתר הזה את כל העידכונים לגבי פציעות וכו'.

NOWITZKI12

New member
לא נו באמת..

מי זה בתמונה? שים אולי את האולסטאר או משו..

NOWITZKI12

New member
תאמת

עדיף נוביצקי מאיזה לארי בירד ישן כזה שעוד שניה מת...(ודרך אגב ביוטיוב אומרים שדירק יותר טוב מלארי)... וגם עדיף כי דירק מדורג במקום ה8 בטבלת הMVP

חבר'ה, חאלאס לצחוק על הבנאדם

אולי עדיף באמת להסביר. אז לגבי השוואת נוביצקי לבירד- זה פתטי. אני לא יודע איפה ביוטיוב ראית את זה, אבל אין איש מקצוע אחד בתחום הכדורסל שיסכים עם הטענה הזאת. לצורך העניין, אתה אומר שנוביצקי מס' 8 במרוץ ל-MVP. אתה יודע כמה פעמים בירד היה MVP? בכל אופן, תמונת הפורום, שלצורך העניין נבחרה ברוב קולות של חברי הפורום, מייצגת את הנ.ב.א בצורה הטובה ביותר, את מה שטוב ומעניין בו.

NOWITZKI12

New member
טוב

אני יודע שהשרשור שאני מתחיל עכשיו לא ככ קשור לשרשור הזה, אבל כדי שלא יתעצבנו עלי: האם יש פה מישהו ששיחק בנערותו/ילדותו כדורסל מקצועי..?

7liel7

New member
ברור...

אני עדיין משחק וילדותי לא כל כך רחוקה ממני
אבל מה הקשר?

NOWITZKI12

New member
רק רציתי לדעת

אני הפסקתי לשחק לפני שנתיים בגלל שעברתי ביצפר..

רק אני לא רואה את התמונה של הפורום?

איפה היא מופיעה? אני לא רואה אותה בראשי משום מה...מישהו יכול להביא לי קישור ישיר?

למעלה