לכל צופי השבט!

*maayan*

New member
לכל צופי השבט!

קודם כל, ג´אפה???, אלוהים אדירים!, מה הוא עשה להורים שלו שזה מגיע לו? עכשיו יש לי עוד שאלה (שאם תנסחו אותה אחרת היא מתאימה לאתר שלכן, גל ולירון): מה הקטע של הנרות בחדר של השומר?, הם אף פעם לא נגמרים? למה לעזאזל הם שם? האם יש מטרה לעניין?, זה נראה כמו מקדש או משהו והוא רק אסיר אז.... מה בעצם הקטע של זה? (וכמה נרות בעצם יש שם???) שלכם מעיין שביום רביעי תקנה רשמית אדמה על הירח (לא קשור אבל רציתי לספר...., מקווה שלא מפריע לכם.)

ב-די-וק!!!!!!!!!!!

ממש באתי לפה לשים על זה הודעה!!!!!!!!!! על איך שיש לו מלאן נרות שמה!!!!!!!!! והוא אמור להיות אסיר למה זה נראה כמו מקדש?..... זה ממש מטומטם. אולי טאי סאן שמה אותם בשביל האווירה כשהיא באה להאכיל אותו. אוף שלקס יזרוק אותה כבר. גם היא מתחילה לעלות לי על העצבים בצורה מדאיגה. בגלל כל הריבים שלהם,, ליטל רד אנווינג ת´ינג!!! (סליחה, בדיחה פרטית.) בלעעעעעעעעעעעעע @נמי

עידו א

New member
מעיין!

לא ראית את הפורום שפתחתי לניקיטה? חשבתי שאת תהיי הראשונה שתיכנס, כדאי לך עכשיו לבוא לשם, הוא בינתיים עובד נחמד. נ.ב. מצטער על הכניסה שלא קשורה בכלל לנושא השיחה שלכם

-TaintedLove-

New member
זה היה מקדש

בחדר של השומר יש כל כך הרבה נרות בגלל ששם היה ה"מקדש" של זוט. כל הזמן היו שם תפילות (זוכרים את סלין??). ומי דואג להשאיר אותם דלוקים? לא יודעת.... ואם כבר נרות, זוכרים שפרייד עזב ומיי באה וראתה שהוא אורז? אז גם בחדר שלו הספריות היו מלאות בנרות, רק נרות. ושוב, אם כבר שואלים על כמות הנרות, מאיפה יש להם כל כך הרבה ממתקים למסיבה??? אבל, זה השבט, זה חלק מהעניין...

דההההההההה

זה מהמחסנים של הצ´ווזן.. מה לא ראית מתי שהם אמרו שלוק יכול לעזור בכך שיגלה איה היו כל המחסנים של הדלק והתחמושת והאוכל.. קיצר, הייתי באתר, השארתי הודעונת, ............. והפאן ארט! אני מוכנה לתרום תמונה מתוקה תוקה של טופ האט שמצאתי באחד האתרים.. אבל אתן כל כך פנאטיות, שנראה לי שיש.. ונראה לי יש גם אחת של דני, אני אבדוק את העניין.. *מצורף טופ האט* פליייז .............! @נמעי

למעלה