לכל צוות חמר

לכל צוות חמר

שמעו אנשים נכנסתי לאתר האתר סבבה אבל לפי מה שאני מבין אין לכם עדיין קטעים עכשיו קצת על עצמנו אנחנו נקראים ג'קאסס כפר יונה אנחנו 4 אנשים 3 מכפר יונה 1 מאיזור מכמורת עכשיו מבחינה חומרית אין לנו כל כך הרבה טכנולוגיה יש לנו כרגע מסרטה וצוות מטורף אחד מהם זה תומי או בכינויו כאן adsheatakore הוא חלק מהצוות קיצר יש לנו גם קטעים מצולמים ותומי הוא במגמת תקשורת ככה שהוא יערוך בסוף את הכל עכשיו אנחנו 2 מיב' 1מכיתה ט' ו 1 מכיה י' אז להצעה אם אתם רוצים או מעוניינים לעשות צילומים ביחד לעשות קטעים מטורפים ביחד או כל דבר אחר תנו תגובה ונדבר על זה והאיסיקיו שלי הוא 215923491

AdShEaTaKoRe

New member
שפיצי אחי תקן את עצמך...

זה לא ג'אקס כפר יונה זה "חמור קופץ בראש" - עכשיו... שפיץ, קבל אבא שלי קונה לי את הממיר שאפשר לחבר איתו מצלמות וידאו רגילות למחשב כולל תוכנת עריכה וככה שאני עורך את זה בבית יותר נכון אערוך. כמו באם מרג'רה בcky בקיצור אדיר פשוט... עכשיו אנחנו באמת מחפשים עוד קצת אנשים בראש שלנו אם אפשר עם רעיונות אה וגם מישהו שיש לו ידע בכתיבת אתרים ומצלמה שניה כי אנחנו לפעמים צריכים בשביל קטעים כמו בפרק הראשון של ג'אקסס בעונה הראשונה ג'וני נוקסוויל תקע את פונטיאס בבגאג' וקשר אותו וזה בקיצור אז יש את המצלמה שבתוך האוטו ואת המצלמה שמהצד בקיצור מי שמצטרף ויש לו אפשרות להביא גם מצלמה אז בכיף כי עם התוכנת עריכה הכל אפשרי :) ממני תומי "תומאש" ברמן

30על30

New member
חמור קופץ בראש זה השם הכי מפגר

שיכול להיות בהיסטוריה של השמות המפגרים! נכה מפגר בן שנה יכול להמציא שם יותר טוב! תקראו לזה משהו כמו SuperBurn או JackButt או ענארף מה!

AdShEaTaKoRe

New member
טיפה אבל טיפה...

להרגע..... אם היה לך טיפה חוש הומוןר כמו לכל בנאדם רגיל וגם מתב דיגיטל או תבל או כל דיגיטל אחר אז היית מבין למה אנחנו קוראים לזה ככה... וסבבה... שם מסריח? מישהו הכריח אותך להשתתף??? או לראות????? לא

Hyperman

New member
בקשר להצעת האיחוד!

אני אחרי הכל צריך לדעת פרטים עליכם כדי לשקול את האיחוד של שני הפרויקטים! ובICQ רק עוד כשבוע אני יוכל לדבר איתכם כי יש לי בעיה במחשב!!! חוץ מזה שאנחנו עורכים את התוכנית ושולחים אותה ליס ככה שאתם צריכים לשקול את זה שאתם תהיו בטליויזיה!

AdShEaTaKoRe

New member
אין לנו בעיה בגרוש להיות בטלויזיה..

זאת היתה השאיפה שלנו מהתחלה... ובקשר ליס, זה סגור העניין? ואם כן באיזה שעה ובאיזה ערוץ? ואם רק עוד שבוע יש לך מחשב אז נחכה סבבה... לא בוער אז כשיחזור לך המחשב תכנס אלי לאיי סי אני רוצה לדעת עוד קצת פרטים 93375956

למעלה