לכל פליטי נענע!!!!!

RamiSun

New member
לכל פליטי נענע!!!!!

חוץ מהטרולים....(אתם בכלל לכו לנתב"ג יש הרבה כמוכם שם...) אנו מקבלים פליטים, מספקים שמיכות בירה ומנות קרב (קבב רומני בעיקר) השינה באוהלים, בובה נועה תנעים בשירה בציבור, יללא בואו לכאן, אוהבים אותכם הרבה...............

לא בא בחשבון!!!

אין פליטים בנענע. יש מנצחים. אם אתה רוצה את אלה שנחסמו, קבל אותם בשמחה. אנחנו נשקם את הפורום ונהפוך את הפורום בנענע לרוק המתקדם האמיתי. תבוא אתה אלינו. אוהבים אותך.

Rudess

New member
בואו ל- Ytsejammers Israel

הבית האמיתי של כל מי שאוהב רוק מתקדם ופרוג מטאל, ואין טרולים!

The Raver1

New member
זה די עצוב

שיש בערך 3 אנשים שאוהבים רוק מתקדם בארץ ולכל אחד יש פורום... למה שלא תתאחדו?

די כבר טרולים!!!

תפסיקו, אני מודה שגם אני השתגעתי קצת אבל אין שום סיבה שתתחיל להעליב אנשים, לכל אחד יש את הפורום שלו וזהו! כמובן שכולם מאוחדים וחלק מהקהילה!

Rudess

New member
תראה

אני כבר מזמן הזמנתי את כולם שיבואו אלינו, יש אצלנו 336 אנשים רשומים, ללא טרולים ומזיקים אחרים, והפורום פעיל מאד (יש יותר מאשר אשכול "מה אתה שומע עכשיו") ויש מפגשים,אירועים ונסיעות מאורגנות לחו"ל. ומילה קטנה לסיום, יש הרבה יותר מאשר 3 אנשים שאוהבים רוק מתקדם.

B a z a

New member
פרוג לעולם לא יהיה כפוף לפרוג-מטאל

ההיפך הוא הנכון. אגב אפשר לפתוח פורום phpBB בחינם, רק שאני לא רואה סיבה לעשות את זה.

Rudess

New member
איפה רשום שהפרוג כתוב לפרוג מטאל?

אתה כנראה מדמיין. אין צורך לפתוח PHPBB בחינם, כי יש כבר אחד כזה פתוח והוא מאד פעיל, אז בואו ותצטרפו.

byrdparis

New member
זה פשוט לא אמן

את האמת שאני די נמנע מלכתוב פה אבל מטייל כאן די הרבה .. אני חושב שבשבוע האחרון לא ראיתי שום תגובה שלך שלא קראה לכולם להגיע לאתר שלכם ולפתוח שם פורום ללא טרולים וקשקושים אחרים . חשבתי שאתה חבר של רמי ?!! יש פה פורום יש פה אנשים , יש פה הרבה קוראים פאסיבים והמון מתענינים שיכולים להגיע לפרוג דרך האתר ככה או אחרת . אז יש פה וש טרולים SO WHAT ??? מתעלמים וממשיכים הלאה . מה הקטע כל היום לשנן את המנטרות האלו שיש לך איזה פורום בפורמט כזה או אחר ואתה "מוכן לארח" את הפורום הזה .. הפורום שייך לתפוז וזה הכל זה שהעברתם את הפורום שלכם מהיידפארק למשהו פרטי היה בגלל שאף אחד לא סבל אותכם שם והייתם פשוט חברוה של ילדים מציקים ממש לא כמו שזה היה בימים הראשונים שהפורום נפתח לאחר הניסעה הראשונה לטורכיה . יש לך בעיה עם תפוז או עם הפורום הזה ...פתח פורום רוק מתקדם אצלכם ותמתין לאנשים שיבואו להרשם . לא צריך כל 5 דק להגיב כאן לכל שרשור או תגובה "שלדעתך " צריך לפותח ככה וככה וככה ... אם אישורים וקשוקשים .. מה הולך איתכם ?? הפורום בנענע נסגר והתמוטט לא פה !! תחזיקו חזק ותמשיכו . (טל לא כתבתי את זה בעצבנות למרות שזה נראה ככה אבל קצת טאקט גבר !! )

the band member

New member
בואו למולי בלומ'ס בת"א

אחלה פאב, אחלה בירה, אחלה מוסיקה, ועדיין לא נתקלתי שם בטרול אחד! עוד מישהו?

למעלה