לכל פורום קרן פלס:)

lilush17789

New member
לכל פורום קרן פלס:)

כאן ליהי, שייכת לבית סקעת:p שתיים מכאן מכירות אותי, שירה ורחלי (כפרעליכן:p) ברצוני לברך על התארים שקטפה קרן ... אין ספק שזו השנה שלה .. אני בעצמי רכשתי את אלבום הבכורה שלה, וגם הייתי בהופעה בצוותא (ויצאתי מהופנטת לחלוטין, עם רעד קל ברגליים, ענקית!!) כ"כ כ"כ כ"כ שמחתי .. לשמוע שקרן מקבלת את הכבוד שמגיע לה אני התאהבתי לאחר "אם אלה החיים" .. פשוט יצירת מופת שלא נמאס לי ולא ימאס לי בחיים .. מגיע לה כל תואר ותואר ! אפילו ברכותיי החמות על YNET .. אני שמחה לא פחות:) כי אם לא הראל.. אז רק קרן! ראינו מה יוצא .. ששני תותחי העל האלה מצטלבים. "ואת" כבש את כל המצעדים .. והתחנות. ויש רשת ג' מחר .. ולב המדינה, ומחרתיים רדיו ירושלים שיהיה ב=ה=צ=ל=ח=ה!! ברכותיי באמת באמת:) שיהיה חג שמח, מלא באושר בריאות ונחת. ליהי. נ.ב. ותזכרו: פלסקעת - כי שילוב מנצח לא מחליפים!!

Rachel47

New member
מי זאת המהממת הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לילוווווווווווווש שלייייייייייייייייייייי לונה פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארק
זה מה שיש לי להגיד לך ו..איך אנחנו נפגשות שוב
כןן..דרך פלסקעת.. אין..זה גורל..
תגידי שנייה את זוכרת שאיזה משמרת משעממת אחת דיברנו על פורומים וכאלה..וסיפרת לי על דברים שעשיתם להראל מהפורום וזה.. התכוונת לפורום כאן בתפוז

lilush17789

New member
רייצ'''''''$#$#Q

לא מאמי:) התכוונתי לרשמי, אבל היה בך ניצוץ פורומי .. ידעתי שעוד ניפגש בשנית :) אז רגע לא הגבת למחמאות שלי:(

Rachel47

New member
חחח..נכון...../images/Emo15.gif

סורי..סנוורת אותי
מממ ניצוץ פורומי
..מעניין|גבה|
המון המון המון תודה על כל המחמאות כל כך כיף לשמוע כאלה דברים התארים האלה באמת מגיעים לה המון תודה
היא באמת גאון..בכל תחום שהיא נוגעת בו..היא מצליחה..

מ א מ י2

New member
../images/Emo123.gifאת לא כחולה פה מוהאהאהאה../images/Emo123.gif

[אני כ"כ נהנת מזה
]

lilush17789

New member
רעים:(

ציפיתי לאהדה גורפת כמו מרייצ'ל המהממת . אל תהיו כאלה .. אני יודעת שבפנים אתם מתים עליי:p

LEEkm

New member
../images/Emo6.gif

איזה כיף
כל הכבוד גם להראל על איש השנה במוזיקה.
פלסקעת

oranitoosh

New member
ליחיייי--

ככה שוכחים אותי?!
חח.. סתם כפרות עלייך כל הכבוד להראל פלסקעת

ליייייייייייייייייח../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif