לכל סוף התחלה...

meravhs

New member
לכל סוף התחלה...

היי לכולם! בכל פעם שנדמה שהנה אנו חוזרים לשיגרה או נכנסים לשיגרה משהו קורה. התאשפזנו שבוע שעבר. עפרי קיבלה RSV . תודה לאל שהיא לא קיבלה את זה נורא קשה (הספיקה לקבל חיסון אחד בפגיה) וזה הקל קצת על המחלה. השתחררנו בינתיים אך היא עדיין משתעלת בטירוף ונדמה לי לפעמים שהנשימות שלה לא מספיק עמוקות והיא מחרחרת. היום אני רוצה שוב לקחת אותה לרופא לביקורת ולודא שהיא במסלול ההבראה ולא מחריפה את המחלה. מה אנחנו מבקשים? קצת שקט ונחת, לישון קצת בלילה ולהפסיק לבלות בבתי חולים. האם זה כל-כך הרבה לבקש? אני מוכרחה להודות שאני די מיואשת, די מיציתי את האישפוז, הרופאים, הבדיקות הלא נגמרות, בנוסף לסדר היום הרגיל הכולל: הפניות לכל בתי החולים בסביבה, תרופות על בסיס יומי ועוד ועוד. אני קוראת את כל ההודעות והעזרה שאתם "הקבועים" נותנים לחדשים ואני מודה עדיין לא הגעתי לשלב שבו אני מסוגלת לעודד מישהו, אני עדיין בתוך התהליך הארוך והלא נגמר שלנו, בתור משפחה חדשה עם תינוקת מקסימה שדורשת כל כך, כל כך הרבה מעבר.

וואו, מירב ../images/Emo140.gif

הלב שלי קפץ כשקראתי את ההודעה שלך על RSV. תודה לאל שעכשיו אתם בבית. אני חייבת לציין שאת פשוט מדהימה, בתוך כל מה שאתם עוברים, את עוד מסוגלת לחשוב על איך לעודד אחרים? תני לעצמך קצת זמן... השנה הראשונה היא הכי קשה, והיא קשה מספיק עוד לפני שמדברים על עוד אישפוזים. מאחלת לכם שמעכשיו באמת תיזכו רק להנות מהאוצר המקסים שיש לכם בבית.

shirar1

New member
מצטרפת לואוו מירב.

הצלחת לסחוט ממני קריאת תדהמה. לא קיבלתם את החיסון או שכן? (הוא רק מפחית ולא מונע הידבקות ב- RSV. חוץ מזה, כל אחד מהחיסונים פועל רק לחודש, אז אם היא קיבלה לפני יותר מחודש בפגיה זה ממילא לא היה אמור לחסן אותה). כ"כ מרגיז שהכל נופל בחלקכם. אני חייבת להגיד לך שני דברים לעידוד - אחד, עד כמה שאני יודעת, מי שנדבק ב- RSV מחוסן באותה שנה אז החורף את לא צריכה יותר לדאוג מזה, ולפגים קטנים זו באמת סכנה גדולה. הדבר השני הוא שמזל משמים שעברתם את זה בצורה קלה יחסית. בשנה שעברה הרופא ריאות של גל הראה לי ילד שהיה מונשם במשך חודשים ארוכים אחרי שנדבק ב- RSV. לעבור את זה בלי הנשמה זה מזל גדול. אגב, אם אתם מקבלים סטרואידים דרך הפה (לא באינהלציה), הייתי שומרת עליה שבעתיים מאנשים חולים ואפילו סתם מצוננים, כי התרופות האלו מחלישות את המערכת החיסונית. אני כ"כ מבינה אותך לגבי הייאוש מההתרוצצויות, אני חושבת שישבתי לנוח מכל המעקבים והבתי חולים בערך כשהילדים הגיעו לגיל שנה. שולחת לך חיבוק חזק.

נחשמי מה? - מצטרף ל-וואו מירב!!!!

פעם ראשונה שהRSV הפך אצלי מדבר וירטואלי לממשי. מזל שאתם מאחורי זה. ומירב, כמו שאמרו לך, השנה הראשונה היא הקשה. אח"כ תתפסי את עצמך כמוני, הופך ממעודד למעודד. תמסרי נשיקות לעפרי, ותהיו בריאים...

אוי מירב...

לא חייבים לעשות
על כל אחד מהסיבוכים... השקט והנחת עוד יגיעו, וכשהם יגיעו את תעריכי אותם פי אלף. לא מדמיינת לעצמי בכלל איך ההרגשה לחזור לבי"ח אחרי השחרור. אבל תאמיני או לא - החורף הזה ייגמר מתישהו, ועפרי תגדל, ופתאום תראי שיש לכם פתאום שבוע בלי אף בדיקה... מישהו יכול לעזור לך, אפילו רק ללוות אותך לכל הבדיקות? קשה מאוד לעשות את כל ההתרוצצויות לבד. שולחת לך
ומאחלת לך ולעפרי לילות שקטים...

אין לי אלא להזדהות..

גם אנחנו אחרי מס שבועות בבית חזרנו עם ביתנו האמצעית בגלל RSV - אלא שאצלינו זה הסתיים בהנשמה והעברה באמבולנס מסורוקה לתל השומר (מרחק שעתים נסיעה מהבית בו היתה הגדולה בת השנתיים ) סיוט אמיתי , במיוחד כשאתה כבר מרגיש שהגעת אל המנוחה והנחלה . תהיו חזקים .

קרן משם

New member
מירב../images/Emo24.gif

בדרך אל האושר של ילדינו מוצבים הרבה מכשולים אבל אני סומכת עליהם שיעברו את "האתגרים" האלה
מקווה שעפרי תגדל מעתה ללא פזילה לכיוון של בתי החולים בקרוב...מלבד מעקבים!! תחזיקו מעמד

למעלה