לכל נוער ליכוד

לכל נוער ליכוד

עד שאני יתפוס את הנבלה שמתחזה לי דעו לכם שלא אני כותב את ההודעות בשם "חגואל לראשות הממשלה" למרות שאני שמח שמישהו מנסה להריץ אותי. יום יבוא וכולכם תוכלו להצטרף אליו עד אז. דעו לכם שהוא נוכל שקרן. דרך אגב אני כבר עובד על זה שיחסמו אותו לכניסה לפורום אז,,, חכו בסבלנות ואל תקראו את השטויות שלו... קבלו את אהבתי עם סטיקר נוסף....

ודבר נוסף.....

רק לשם הפרוטוקול מי שדיבר איתי יודע שאני כן בעד בחירות או הסכמה כל שהיא בנוער שתביא לכך שיהיה יו"ר לנוער, ואני כאמור לא מציא את עצמי לתפקיד זה אף על פי שאני יכול. אני כן בעד בחירות בעוד שהמתחזה שלי נגד זה.

ודבר נוסף.....

רק לשם הפרוטוקול מי שדיבר איתי יודע שאני כן בעד בחירות או הסכמה כל שהיא בנוער שתביא לכך שיהיה יו"ר לנוער, ואני כאמור לא מציע את עצמי לתפקיד זה אף על פי שאני יכול. אני כן בעד בחירות בעוד שהמתחזה שלי נגד זה.

Zack DA

New member
שתי הערות

1. פניתי למתחזה ואם הוא לא ישנה את כינויו בקרוב הוא יחסם מהשימוש בפורום - לידיעתך. 2. אני לא יודע מדוע אתה מזלזל כל כך בנתניהו. אני חושב שהוא המנהיג המתאים בזמן המתאים. צחי

צחי....

1. תודה שהסרת להורדת המתחזה. 2. ביבי הוריד את הליכוד ל-19 מנדטים הוא מנהיג שמרוחק מאוד מהעם. והוא אחד מן האנשים שפעל להפלת הממשלה הזאת מתחילת ימיה עוד (ביום בחירתו של שרון הוא פתח את לישכתו והתחיל לעבוד מול שרון, מילה אחת טובה לא שמעת ממנו על הממשלה.) ולבסוף: שיש מנהיג טוב אין שום סיבה להחליף אותו במישהו שיביא פחות מנדטים לליכוד. אריק שרון טוב לליכוד.

למעלה