לכל מעריצי pearl jam...

N a V e

New member
לכל מעריצי pearl jam...

אשמח לקבל ממכם המלצות לשירים,שלדעתכם הם הטובים של הלהקה... פשוט לא יצא לי לשמוע אותה יותר מדי...

Useful Idiot

New member
פשוט תקנה את Ten

אהמממ, פשוט כי זה האלבום שיש לי, ואני בהחלט מאוד אוהבת אותו. אגב, זה היחיד שיש לי, ואני לא מתמצאת בהם כ"כ. מישהי שאני מכירה ומכירה אותי טוב טוענת שאני חייבת להשיג את ויטאלוג´י, אבל... לא יודעת.

N a V e

New member
אההה

אפשר לקבל שירים מומלצים מצוך האלבומים שהוזכרו כאן?

חולוני

New member
הנה..

Vs. - Go Daughter Rearviewmirror Indifference Vitalogy - Not for You Nothingman Corduroy Betterman Immortality

DrunkGoat

New member
...

Rearviewmirror (!) Elderly woman behind the counter in a small town Animal Leash Indifference Tremor christ Better man Immortality ואם אתה רוצה יותר אז תוריד את כל האלבומים האלה וזהו.

Major Thom

New member
כל השירים מ-ten, לדעתי.

(ואני בושה לומר שלא שמעתי את האחרים. רק שירים בודדים..) אבל אם בכל אופן אז.. once, alive, black, jeremy.. וד"א - בten, לפי מה ששמעתי, יש 14 שירים. בten שאני קניתי (והוא אפילו מקורי
) יש 11 קטעים. הכיצד??

DrunkGoat

New member
יש כמה גירסאות לטן..

הגרסה המקורית, זאת שאתה קנית. הגרסה היפנית, שבתוספת לגרסה המקורית אפשר למצוא בה את השירים Master/Slave ו-I´ve got the feeling והגרסה הגרמנית, שבתוספת לגרסה המקורית יש בה: Dirty frank, Wash וגרסה חיה של Alive (אגב, זה ביצוע ממש גרוע לדעתי, אין את האנרגיות שיש בגרסת סטודיו).

Cheezus

New member
TEN באמת טוב להתחיל איתו

הוא הכי קליט והכי מפורסם. אבל אני אישית יותר אוהבת את האחרים... את yield אהבתי מאוד (Do the evolution) למרות שהיו שם כמה שירים לא יותר מדי אינטליגנטים... אבל בהחלט- אם להתחיל אז אני מסכימה עם טן.

Jam Head

New member
בכייף.. הנה:

ככה.. כמו שאמרת Ten דיסק גאוני לפי דעתי.. אין מה להוסיף עם את רוצה עוד שירים: Rearview Miror elderly women..... smile!! betterman immortality lehterman wishlist given to fly light years nothing as it seems יש עוד המון ..... - Jeremy Spoken Class today -

PORCUPINE

New member
כל אלבום ואלבום, כל שיר ושיר

וודר ימשיך לרתק אותי גם עם יתקע נוד למיקרופון ויקליט את זה בתוספת תופי דרבוקה ושלישיית כינורות. Pearl Jam לדעתי, הם המוזיקאים המוכשרים עליי אדמות, כל אלבום שלהם הוא חוויה בפני עצמה, משתנים בין אלבום לאלבום, וכבר עשור לא מפסיקים לרתק אותי. Pearl Jam הם הדוגמא הפעילה ביותר ללהקה שהשתנתה מהקצה לקצה, שהתחילה עם מכת הגראנג´ המשיכה דרך קאנטרי, אלטרנטיבי, רוק רך, אלקטרוניקה. אפשר בהחלט להגיד שאין קשר בין הלהקה שהקליטה את Ten והלהקה שממקססת בימים אלו את האלבום החדש והקליטה את Binural. ההבדלים תהומיים. אין שירים מועדפים. כל האלבומים, כל השירים. פשוט ככה. אני עוד שנייה גומר רק מלדבר על זה.

חחחחחחחחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif

זה היה מצחיק........ "וודר ימשיך לרתק אותי גם עם יתקע נוד למיקרופון ויקליט את זה בתוספת תופי דרבוקה ושלישיית כינורות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנאדם!!

Papito

New member
הוא צודק

פוקיפיין ידידי עוד מפורום מוזיקה צודק בכל מה שהוא אומר גם אותי וודר ימשיך לרתק אם יתקע נאד למקרופון

PORCUPINE

New member
../images/Emo22.gifאחל´ה בנאדם...../images/Emo151.gif

אני שמח שאנחנו מסכימים... נדיר למצוא פה פידבקים.!!

מה הקשר בכלל?

מה הקשר המיוחד? המוסיקה שלהם לא דומה באופן מיוחד... אני צודקת?

למעלה