לכל מעריצי סער

gilat39

New member
לכל מעריצי סער

למרות שאלירז לוקח כי כל הסתומים לא מבינים מה זה גבר אמיתי, לא נאבד תקווה

שקדי

New member
אתה בטח מתכוון...איך היא יכולה לכתוב את זה...

למרות שאתה חושב אחרת....נכון??

תומס277

New member
כשכל בן אדם רואה

את ההתנהגות של סער, את הפליטות פה, ההערות והבדיחות השובניסטיות והיחס כלפי איילה הוא נגעל ובטח ובבטח כשמדובר באישה

חבל.. אבל זער מכיל בתוכו כמעט את כל....

התכונות שלא הייתי רוצה למצא בגברים שבסביבה שלי.... חסר לחלוטין בגרות ריגשית, שובניסט, אגו נפוח {וללא הצדקה}, שש למלחמות, מקטר ברמות כך שאפילו כשהוא מנסה להביע שימחה - הוא יוצא פאטטי כי זה לא בא לו מהלב... סורי - אבל אין לי אפילו מילה אחת טובה לומר עליו...

anonimit75

New member
תפסיק כבר לשחק אותה המום.נמאס כבר.

מה יש פה לא להבין. יש הרבה נשים שאוהבות את סער. גם אני. נכון שהוא מאבד הרבה נקודות כאשר הצד האינפנטילי ,העקשנות ,האגו והאובר רגישות שלו נחשפים לכל אבל עדיין הוא יותר גבר מכולם שם. סער הוא בחור איכותי, משכיל,חכם, רגיש, חרוץ, שאפתן, מצליחן, כריזמתי בעל מוסר עבודה גבוה.יש לו כבר קבלות ,הוא בנה את ידיו בשתי ידיו.מ"פ בצהל, עו"ד ,מתפרנס בכבוד, יש לו פנטהאוס בת"א (בית שבנה ורכש בעצמ אחרי עבודה קשהו) עם גבר כזה המון נשים יכולות להרגיש בטוחות מבחינה כלכלית ומבחינת הרגשת ביטחון למשפחה ולילידים. סער הואגם גבר שיודע לתמוך, לפרגן ולהעניק המון תשומת לב ואהבה לאישה. מספיק לראות כמה מסג'ים הוא עושה לאיילה,כמה הוא מפרגן לה כשהוא לא פגוע או כועס . הוא נותן מכל הלב.גם רואים את האכפתיות שלו כלפיה והחום... אם לא שמת לב לכל הדברים הללו זה רק מראה כמה אתה עיוור. אנחנו לא רואות רק את הצדדים הרעים יש לו המון קסם ומה שמניתי זה רק חלק מהקסם שיש לסער. אז יאללה תפסיק לעצום עיניים. תבין שלא כולם חושבים כמוך

anonimit75

New member
תיקון . בנה את חייו...

חוץ מזה, סער בחור רציני . נכון יש לו גם צדדים אינפנטיליים אבל זה רק מוסיף לקסם שלו. כולנו גם קצת ילדים לפעמים. אם אתה רוצה שאמנה לך עוד צדדים יפים שראיתי בו... תאמין לי אין לי בעיה... אני יכולה לכתוב מאמר שלם על האיכויות והקסם שלו.... הוא פשוט אחלה גבר. טוב, רהוט, אכפתי ,סקסי וכ'...

dudutaza1

New member
../images/Emo150.gifהיא כנראה "למדה" לאהוב להיות מוכה../images/Emo4.gif

למעלה