לכל מען דבעי!

לכל מען דבעי!

יש לי ניק אחד ושם אחד נינגה שחורה בפעולה!אין לא ניק אחר תודה רבה אז בבקשה להפסיק לנחש כי זה כבר ניהיה ילדותי! על תהיו לי כמו לווין !מספיק יש ילד מגודל אחד לא צריך עוד כמה !אנחנו לא משחקים פה מישחק הניחושים. לגבי כל הפוליסים של הבלוג מי שנתן לכם התואר הזה ! זה ממש לא בסדר מצידו שלא בדק מי אתם באמת.! נימאסתם חוץ מלתת חסינות לכמה עבריינים וכמה שורטות את האנשים הטובים אתם מעיפים!בהתאם לזאת אני אומר אתם לא יותר גרועים מי זה שתפסו אותו כאן בבלוג תפוז!תצאו מהסרט כמה פרחות נותנות לכם יחס ומיד עומדים דום !כמו הפתגם שהז****ן עומד השכל בתחת !עם אתם לא עושים את העבודה כמו שצריך אז מה שווה כל התפקיד המעפן שלכן עלק פוליס !פוליס אמור להגן על כולם ולא להיות מושחת ומנ********ק שנותן גיבוי לחברים ולפרחות שלו. יש פה אנשים טובים שעפים סתם .ראבק בחדרים מקללים חופשי .אתם גולשים בדיוק ! כאן בתפוז כמוני וכמו כל השאר אתם לא קולטים שלאנשים כבר נימאס ליסתום את הפה !או שתיקחו אחריות על המעשים שלכם ותהיו רציניים או שה פשוט תוותרו על החסינות של פוליס בלוג! היחס המחפיר הזה לא יכול להימשך אני מדבר גם בשמם של אלה .הגולשים האחרים שפשוט נימאס להם מהיחס המזלזל הזה .לכן אני מודיע זאת מראש עם היחס המזלזל לא יפסיק מי צד הפוליסים כאן .לגבי הגולשים האחרים באשר עם .מכתב תלונה חמור יגיע לעורך של תפוז ולהנהלה .!על היחס המזלזל וכל מה שכרוך בו .אני רוצה לגלוש בסבבה .!שיהיה לכולנו המשך ערב נעים וזאת רק נורת הזהרה מקווה מאוד שתשנו גישה ויחס.! בכבוד רב!נינגה!

מגיבההההההההההההההההההההההההההההההה

נינגהההההההההההה אז ככה אתה צודק אבל לא כל הפוליסים ככה יש כמה שבאמת חוסמים כי וואלה הם בסיכסוך וכן אני יכולה להגיד את זה אותי חסמו ולא לא הראתי פיטמות ולא לא רקדתי וכן הראתי לשון וכן הראתי נשיקה וכן הראתי מחשוף אבל בלי לקנא או משהו אחר יש בנות שמראות בדיוק כמוני ולא חסומות אז הלוווווווווווווווווווווווווווווווווו להתעורר אממ אני מקווה שיהיו פה אנשים מספיק רציניים להגיב ושלא ימחקו את ההודעה כי צריך לדעת את זה אני מאחלת לכולם שלא תתנהגו כמו ילדים שלא תעיפו סתם אנשים בעלי הבלוג נותנים לכם ניהול כי הם סומכים עליכם שתשמרו על הבלוג לא שתעיפו מנהלים/ אנשים שבסיכסוך איתכם אוהבת את כולם ומי שלא אוהב אותי יכול לקפוץ ! בהצלחה בשנה החדשה נועה

מגיבה למגיבהההההההההההההההההההההההה

סתם התחשק לי לומר ש אני אני אני אני אני אני אני אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך עלייך נועה מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה