לכל מי שרצה SHELLY BELLY...

BOREKASS

New member
לכל מי שרצה SHELLY BELLY...

אז כן הודהמתי לגלות שביומיים האחרונים קיבלתי למעלה מ30 הודעות פרטיות רק על הבקשה שאשלח את השיר להם, אז זהו נמאס לי שרשום לי שאין לי מקום בתיבה ועדיין אני מקבל בקשות כאלו ולמרות שאין לי בעיה אם זה אני פשוט כבר לא רואה הבדל גדול אם זה פה ואם זה ביוטיוב, את הדיסק שלהם קניתי, את הבאים אקנה אני מרגיש אם עצמי כלל לא עובר על החוק ואני רוצה לשתף גם אחרים בשיר הזה............ אז קבלו אותו: אגב שימו לב שהעלתי אותו בלי פרסום או משהו אתמול בלילה ועד עכשיו כבר יותר מ70 איש ראו אותו- רק מתוך החיפוש שלו, שזה מלא יחסית לישראל. יאללה תהנו אנשים: http://www.youtube.com/watch?v=YJRXB678eXg מזכיר את גאידמק הראשון שהועלה לאינטרנט שצולם לפני שנה וכמה חודשים... צילום חפרי אבל מה זה היה יותר מפורסם מכל גרסא אחרת של השיר גם כיום נראה לי.

linkinrage

New member
אכן

סתם בחיפוש היום שהעברתי ביוטיוב ראיתי את זה.. חח חשבתי על זה שאמרת שלא תעלה עדיין..וחשבתי שמישו אחר כבר עשה משו בנידון.

BOREKASS

New member
לא תכננתי לעלות

אבל כל כך הרבה אנשים רצו וגם ראיתי אנשים מעלים חופשי לפה סירטונים אז כבר החלטתי ל"הגמיש" את הגישה שלי ולעלות............. הרבה רוצים את זה ולדעתי מגיע להם, אז שיהנוו... גם אני מנסה לעלות כמה צילומים מההופעות אחרות כמו של כח ראסטה מבראשית אבל זה יקח זמן.

moshe alfasi

New member
תודה חבר!!

תעדכן פה שתעלה את הסרטונים של כח ראסטה, תודה אבויה!

SDNR1

New member
אחלה סרטון!

תודה רבה... לא הייתי בהופעה ואני שמחה לראות כל סרטון שיוצא לי...! אגב סתם שאלה, היו אנשים מהקהל שעלו על הבמה? כי שמעתי שכן וזה נשמע לי מוזר...

BOREKASS

New member
יא אללה... כבר 190 מהיום האחרון

חחח אנשים בארץ מאוהבים בשיר הזה ואני לא יכול להפסיק לשמוע אותו כל פעם.. אני מתחיל להצטער שלא צילמתי ברצינות את השיר למרות שהיה מטורף לרקוד והכל..... ואוולה עוד לא יצא לי להגיד אבל שוב תודה לתקווה 6 על השיר המטריף הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAH FAYA CREW 1

New member
../images/Emo187.gif

יא מן! אחד הסרטונים החזקים..ואללה מזל ששדרגת את הפלא אחי :) ביג אפ! מקסימום אם יהיה בעיה אם העלת הסירטון מצד הלקה(שלא נראה לי שהיה) תוריד אותו.

BOREKASS

New member
נעים מאוד זה גל חומרי

סתם אחי אבל סטייל. יאללה גם הלהקה שלכם בקרוב תיהיה ביוטיוב אחי עליי.

למעלה