לכל מי שקוראת פה,

hipox

New member
לכל מי שקוראת פה,

אני לא יודע אם ההודעה שלי פורסמה או לא אבל רציתי שתדעו שכייף לקרוא מה אתן כותבות,נראה לי שנהפוך את זה לסוג של שיגרה,אז נעים מאוד אני איתי :D

hipox

New member
^_^

הממממ בואי לא נגדיר את זה להנות,אני הייתי מסביר את זה סוג של ללמוד את המין השני והבעיות שלו ועל מה הוא מדבר,וזה דיי נחמד

כבר היה על זה שבנים קוראים פה פעם דיון,

בכל מקרה כן זה בהחלט סוג של דרך ללמוד עלינו. אבל זה באמת מעניין לקרוא שאנחנו מתבכיינות על זה ועל זה?

hipox

New member
תראי,

אני בטוח שאם היית יושבת עם כמה בנים והיית שומעת על מה הם מדברים היית בטוחה שהם עם דבילי לחלוטין,אני מסכים עם זה כי כל אחת ואחת פה תחשוב ככה,אבל בלי שום קשר זה נחמד לדעת כל מיני דברים ומה מעניין אותכן ומה אתן אוהבות,בשיחות של בנים לא תמצאי כאלה דברים,לפחות לא בפורומים אני מרגיש שאני לא יכול להביע את עצמי נכון בכתיבה כמו שאני מדבר

בהחלט יש הבדל משמעותי,

בין פורמים של בנות לבין פורמים של בנים. נכנסתי לפורם גברים פעם אחת, והאמת זה ממש לא עניין אותי. זה כל כך מבולגן יחסית לפה
האמת שממש אפשר לראות שבנים מנהלים אותו, בלי להכליל. אבל פה הכל שרשורים מסודרים והכל. ושם זה מבולגן, וגם לא ממש מעניין בלי להעליב או משהו. בכל מקרה.. ידוע שגברים קוראים פה, אז סבבה. אם זה עושה לכם טוב.

hipox

New member
יש הסכמה אני חושב

בין מה שאת כתבת למה שאני חושב,טוב אז נמשיך לעקוב אחרי מה שהולך פה,יום טוב שיהיה ^_^

LimiMimi

New member
עזבו פורומים שניה,

אני אחת שממש אבל ממש אוהבת הומור של בנים. ושיחות של בנים. אין לי מושג איך אפשר להגיד שזה משעמם, להפך, ממש קל להתחבר לזה.. אז היה לי קשה לקבל את מה שאמרת פה.
באותה מידה זה לא שמה שאנחנו אומרות לא מעניין, זה פשוט שאנחנו חופרות. טוחנות. מדברות מלא. הם לא רואים בזה צורך

stink

New member
../images/Emo45.gif אני כ"כ מסכימה איתך

זה ממש כייף להשתתף בשיחות של בנים , אולי בפורום הם לא ממש מאורגנים וכו' , אבל זה בגלל שסדר לא ממש מדאיג אותם

amit641

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת ככה. ../images/Emo129.gif

שיחות של בנים זה הכי כיף וצחוקים.

hipox

New member
את לא יודעת

כמה שיחות שלנו יכולות שטחיות,אבל כן זה מצחיק והכל אבל בכל זאת,אתן אולי אם אפשר להגיד את זה ככה סתם חופרות על שטויות,עם השטויות שאנחנו מדברים עדיף כבר לשמוע את שלכן

בתכלס:p

אם כי אתמול אני והכדורגלן ישבנו עם כמה חברים סטודנטים שלו, והיה פשוט משמים. כאילו הם באשכרה דיברו על נשים ["תגיד, שירי עשתה הגדלת חזה?" "איזה שירי? הבלונדינית?" "לא אחי, הג'ינג'ית. וואי איזה כוסית שירי הבלונדה, אה?! אין דברים כאלה!"]-כדורגל ["הדפוק הזה שעתיים שוכב על הדשא וכשהשופט בא הוא קופץ. הייתי נותן לו כרטיס צהוב על ההצגה!" "אנלא מאמין. איזה ביזיון, ביזיון המכבי האלה!"]-אוכל ["אין מצב, האוכל באודיאון סוף" "שמע אחי, הייתי שם עם נועה הגבוהה, וואלה, לא מהאוכל התלהבתי אם אתה מבין אותי" "
! איזה בן זונה אתה, בן זונה אתה אחי"] וככה הם סגרו את מעגל הקסם. וזהו, כשהם מיצו את זה, הלכנו. :p [הוא לא מטומטם כפי שמשתמע מההודעה הזאת. האמת שהוא סופר-רגיש ומעניין. פשושלי]

לא לא, אני גם אוהבת את השיחות שלהם!

דיברתי רק על הפורום, פשוט לא הצלחתי להבין כלום
. הכל כ"כ מבולגן! לא הצלחתי לקרוא חחח. אבל במציאות, סבבה אני אוהבת. :)

LimiMimi

New member
האמת שחשבתי על משהו שממש הצחיק אותי,

כאילו, שוביניזם בדרך ההפוכה. תדמיינו שיש עכשיו פורום של בנים שכל יום בערך עושים שרשור לבוש, ונגיד עושים שרשור תמונות וכל התגובות זה מן כזה "וואי אחי, הייתי עושה אותך." "החולצה הזאת ממש מחמיאה לך!" אני חושבת שזה היה יכול להיות לא סקסי לחלוטין];

Small talk

New member
או שלפחות לא יפתחו הודעות חדשות בשביל זה

לא חדש שבנים קוראים פה

למעלה