לכל מי שמשעמם מחר

.Metal_F

New member
לכל מי שמשעמם מחר

במוצ``ש ה 7/7 ב`במה החדשה` (אלנבי 67 תל אביב) TrueMetal מארחים את Lehavoth לשבת עם מעריצים (אין לזה מילה אחרת:). די ג`יי אורח דני מלהבות`.

like_hell

New member
אני לא מעריצה אבל...

להבות טובים לדעתכם ?... גל הוא אח של חברה שלי :) למי שלא יודע הוא הגיטריסט של להבות...

D.B

New member
כל מיני...

בעיקר מאבטח/סלקטור... קופאי לעיתים רחוקות...

D.B

New member
וזה לא ``במה החדשה``...

זה ``הקומה השניה``....

D.B

New member
תלוי מתי...

מוצ``ש זה 18+ יום חמישי הקרוב יש מסיבת מטאל ומוסיקה אלטרנטיבית עם DJ שלומי קאופמן... גם ל-18+ ביום שישי זה 16-17 ומעלה... ולהביא ת.ז כי בלי, בד``כ לא מעבירים בכניסה..

Bodom-child

New member
הייתי היום בערב באיזור הקומה

אבל לא היה לי מספיק כסף :(... .היו מכניסים אותי בכלל ?

Bodom-child

New member
לפני זה הייתי

בהופעה של אינפקציה בברבי... סחבו אותי לשם. היה נחמד. לא יותר ולא פחות. למרות שהם העלו איזה טמבל אחד בן 12 שצעק כל מיני שטויות ועוד איזה אקורדיוניסט שעשה שירי ארץ ישראל כי לבן היתה יומולדת... המגלומניות שלו עלתה מעבר לכל ביקורת.

חולוני

New member
גם אני הייתי בהופעה של אינפקציה..

היה ממש סבבה, ממש נהניתי וגם הפוגו היה אחלה. וחוץ מזה הם שרו כמה שירים חדשים שלא זוכר איך קוראים להם.. וגם אהבתי מאוד את זה שניגן בחמת החלילים הסקוטיים..ואת הקאברים לאדם. ונסיים בציטוט מפי ניר טרטר - ``פרש בודד ? טמפון עם דם ? טניס, טניס, טניס, טניס, טניס..``

Bodom-child

New member
אני לא מכיר אותם כמעט

חוץ מכמה שירים בודדים. התרשמתי לטובה מהגיטריסט... גיא שמי...

חולוני

New member
``גיא שמי גיטריסט חרא..``

סתם.. זה ציטוט מהשיר ``אם הדרך``.. גיא שמי הוא גיטריסט ענק..ראית איזה סולו הביא ב``מה לאכול`` ? ואני ממש אוהב את אינפקציה..( הייתי ב 7 הופעות שלהם כבר..וזאת הייתה ההופעה הכי טובה שלהם לפי דעתי..), לפי דעתי הם הלהקה מספר 1 היום בארץ. פשוט גדולים. אני ממליץ לך להכיר אותם יותר לעומק, אני אוהב את כל שיר השירים שלהם, בלי יוצא מן הכלל.

Bodom-child

New member
כעקרון

אני אהבתי לראות איך הם מנגנים. כי הטקסטים לא משהו. אבל הסולן מביא סטנד אפ...

חולוני

New member
הם נגנים מצוינים אחד אחד

ד``א היה להם את המתופף הכי טוב בארץ - רן יורגנסון, אבל הוא עזב לפני חודשיים לארה``ב, אז עכשיו יש להם מתופף חדש שקוראים לו עומרי הנגבי והוא גם מצוין..אבל אני ממש מתגעגע ליורגן..לפעמים הוא היה פשוט מרים הופעות בעצמו עם התיפוף הבן זונה שלו. והטקסטים שלהם באמת לא רציניים, אבל אין להם גם כוונה להיות רציניים. זה כל היופי, לטקסטים שלהם פשוט אין שום משמעות..פשוט הומור נטו. הרי לא היית מצפה ש``אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון`` יהיה רציני ? או ``שמתי בקפה אציטון וחומר נפץ מחובר תצרחי ותצעקי כמה שתרצי כי רק בסוף, בסוף, תתפוצצי..`` ? הם פשוט גדולים. :)

JOE KALIBER

New member
איך באמת??

אני מכיר את אינפקציה רק דרך MP3ים והשירים היחידים שאני מכיר הם פתח תקווה, מסעדות דגים, שוקי, אציטון, ככה מפנקים והברוך של סלקום (אני לובש רק סמול ומדיום סמול ומדיום) אולי אני אקנה דיסק שלהם... ארגב יש למישהו מושג עם הם מופיעים איפשהו בקרוב?

למעלה