לכל מי שמשחק בקלפי פוקימון.........

ninetels

New member
לכל מי שמשחק בקלפי פוקימון.........

מי שמחשק בקלפי פוקימון שירשום את עצמו למעטה וגם ירשום איזה סוג קלפים יש לו בחבילה, ולמה הוא בחר בקלפים האלה. אני יתחיל........ לי יש קלפי כוח בגלל שאני אוהב לגמור את המשחק מהר ויש לי קלפי ביסיק חזקים במיוחד, לכן אני בלתי מנוצח אצלנו.

tetris6

New member
ניינטילס

אני משחק בטנדרט בכמה ב3 חבילות בסיסיות 1 ויגליטף \אריקה ג'יגליפף - סיבה אריקה ג'יגליפף הוא אחד הקלפים הכי טובים במשחק!! תמורת אנרגיה דאבל קולור אחת הוא יכול להוריד 40 נזק! מה שטוב להריגות ראשונות (FTKO) נניח אריקה ג'יגליפף משחק נגד סייטר שיש לו 70 חיים לא תיהיה כזאת בעה לימצוא 3 פלוס פאוארים אם האוקים הקומפיוטרים הבילים ולחסל את היריב ואני מישתמש בויגליטף כי הוא קלף מאוד מהיר שעל הטור השני יכול לעשות 60 נזק! ואם פלוס פאואר אחד הוע יעשה 70 נזק וככה הוא יחסל את הפוקימונים החזקים. כמו היטמוצ'ן רוקט זפדוס החבילה השניה שלי היא - צ'נסי בומב סיבה צ'נסי אחלה קלף!!!! יש לה 120 חיים והתקפה שלה מורידה 80 נזק אבל החיסרון בקלף הזה היא שהיא עושה 80 נזק לעצמה אז הפיטרון הוא לרפות לצ'נסי את הנזק או ליגרום לצ'נסי להוריד לעצמה פחות נזק. למשל אתה שם את הפוקימון אנון אן מה שגורם לכל פוקימון נורמל שיתקוף אותך להוריד לך 30 נזק פחות ואז זה גם יספק לך הגנה נגד ויגליטפים וקלפיבלים ודיטואים וגם ביגלל שצ'נסי תוקפת את עצמה היא תוריד לעצמה 50 נזק ולא לישכוח את הטרינר גולד ברי ואז צ'נסי תוריד לעצמה רק 10 נזק! ותעשה 80 נזק!!!! וגם אפשר להצמיד לצ'נסי את אנרגית המתכת מה שתיגרום לצ'נסי אולי להוריד 70 נזק בימקום 80 אבל היא תעשה לעצמה 60 נזק בימקום 80! ואז אנון אן יופע והיא תוריד לעצמה רק 30 נזק בימקום 80! החבילה השלישית שלי היא סניזל\קינג!!!!! סניזל הוא אולי הפוקימון הכי חזק שיש! יש לו אולי רק 60 חיים אבל ההתקפה השניה שלו פשוט טובה תמורת 2 אנרגיות רשע אתה מטיל מטבעות כמספר הפוקימונים שיש לך על הספסל על כל ראש ההתקפה עושה 20 נזק לא לישכוח את אנרגית הרשע ככה שזה יעשה 40 נזק על ההתלה הראשונה +20 נזק על עוד ראש תיצתרך 3 ראשים כדי להוריד 80 נזק מה שיגרום לכמאט כל פוקימון בסיסי למות! וסלוקינג ימנע מהיריב שלי להישתמש בטרינרים ביגלל הפוקימון פאור שלו לסלוקינג יש חרא של התקפה ביגלל זה לא סמים אנרגיות על חושיות בדאקים של סלוקינג כי הוא יעזור לכם יותר בספסל ואם תצליחו להשים 4 סלוקינגים על הספסל שלכם היריב שלכם לא יוכל להישתמש בטרינרים ואתם כן תוכלו להישתמש בטרניינרים!

Yurismaster

New member
אמנם יש לך הרבה שגיאות כתיב, אך

עכשיו אמרת דברי חכמה- כל החבילות שציינת נראות מועולות, אכן חבילת גיגליוויגלי מעולה וגם צ'נסי חזקה מאוד לגבי סניזל אין לי הרבה מושג אבל גם היא נשמעת טוב מאוד ונראה כי אתה אפילו יכול לנצח את החבילה של...3 סייטרים, 3 דיטויים, 4 מיוטו(של הסרט),4 גיגליפף ו4 וויגליטף...מה שכן, החבילה שלי מאוד חזקה בתחום הטריינרים אז אולי תהיה תחרות...

tetris6

New member
יש לך אפרנטיס????

אם אתה לא יודע מה זה אפרנטיס אז זאת תוכנה שיש בה את כל קלפי הפוקימון שיצאו אם כל הפורמטים! יש לה גם ליגה אין לי כח לירשום את זה שוב כי הנסיך מחק את ההודעה שפירטטי על האפרנטיס =\

Yurismaster

New member
אני יודע מה זה אבל זה במקור נבנה

למג'יק והורדתי את התוכנה עם טלאי לקלפי הפוקימון אבל הסתבכתי עם זה ואין לי כח לנסות שוב, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אפס במחשבים- להפך, פשוט זה עשה לי בלאגן פעם קודמת ועוד המחשב שלי סובל מעומס(מחשב סלרון 366 מגהרץ עם 20 מגה פנוי בכל כונן מתוך ארבעים גיגה!) ...אבל יכול להיות שעוד מעט אני אנסה שוב כי הייתי רוצה לבדוק את הדק שלי אבל לא בזמן הקרוב

K00lVulpX

New member
גם אני משחק!!!

יש לי חבילה אחת עיקרית ואת החבילה הקודמת שלי... הראשונה זה וויגלי-מייקר בשמו המקצועי, אך עקב דלות אמצעים, היא לא חבילה מי יודע מה... החבילה השניה שלי נקראת בשמה המקצועי צ'אנסי בומב, גם טובה בתיאוריה אבל בפרקטיקה מאוד קשה למשחק, אבל אני אוהב אותה... ובחיים, אבל בחיים, לא תמצאו אותי עם חבילה שיש בה ולו סניזל ניאו ג'נסיס אחד או סלוקינג ניאו ג'נסיס יחיד - אני מתעב אותם ולפי דעתי יש לשרוף את כולם! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!

gloom

New member
מה הם עושים בכלל

שכולכם כל-כך אוהבים אותם ולעזאזל מי זה סניזל

K00lVulpX

New member
תן לי להסביר לך גלום...

צ'אנסי: פוקימון חסר צבע, פוקימון בסיסי עם 120 חיים. תגיד שזה קצת, כי זה הכי הרבה שיש בקלפים. המתקפה הראשונה שלו,סקראנץ', שתי אנרגיות כלשהן - אין נזק - השפעה: הטל מטבע, אם יוצא ראש צ'אנסי לא ניתן להזיק לצ'אנסי בתור הבא בכל דרך שהיא (נזק או מצב). ההשפעה פגה כאשר צ'אנסי חוזר לספסל. זה כבר טוב כי אפשר להכין אותו למתקפה הראשית שלו שהיא - מתקפה שניה, דאבל אדג', 4 אנרגיות כלשהן - 80 נזק - השפעה: 80 נזק נעשה לצ'אנסי. כן, נשמע כמו חרא, אבל אם עושים לו קומבו עם אנרגיית מטאל (שתוריד 10 מהנזק ליריב ו20 מהנזק לך) ועם אנון אן (שגורם לכך שירד עוד 30 מהנזק לצ'אנסי) יוצא בסוף שהוא עושה 70(!!!) ליריב ורק 30 לעצמך, שזה לא הרבה מכיוון שיש לצ'אנסי 120 חיים ולרוב הפוקימונים שמשחקים יש 70 חיים, אז במכה אחת הם מתים. עכשיו תגיד שהוא לא טוב. וויגליטאף: פוקימון חסר צבע, פוקימון רמה ראשונה, מתפתח מג'יגליפאף. 80 חיים שזה יחסית הרבה. מתקפה ראשונה - אנרגיה אחת כלשהי - לאלאביי - אין נזק - השפעה: הפוקימון היריב ישן. יכול לעזור במקרים מסוימים, אם עשו לו סופר אנרג'י רמובל למשל, אבל זה לא העיקר. מתקפה שניה - 3 אנרגיות כלשהן - דו ד'ה וויב - 10+ - השפעה: המתקפה עושה ליריב 10 נזק ועוד 10 נזק על כל פוקימון שיש לך בספסל. עשה חשבון, ספסל מלא - 60 נזק. די הרבה בשביל כולה 3 אנרגיות. תוסיף פלאספאוור שעושה עוד 10 נזק ושוב, תוכל להרוג הרבה פוקימונים. תוכל להחזיר את הפלאסים עם אייטם פיינדר בשביל להשתמש בהם שוב. ועכשיו - לקלף השנוא עלי מכול - סניזל (נקרא לו שניצל מעתה) שניצל - פוקימון רשע - 60 חיים (תאמינו לי שהוא לא צריך יותר) פוקימון בסיסי. מתקפה ראשונה - אנרגיה אחת כלשהי - פיורי סוואיפס -10X - הטל 3 מטבעות, על כל ראש המתקפה עושה 10 נזק. לא שווה הרבה... מתקפה שניה - שתי אנרגיות רשע - ביט אפ - 20X - הטל מטבע על כל פוקימון שנמצא אצלך במשחק (ספסל ואקטיב) על כל ראש המתקפה עושה 20. בתיאוריה, עם ספסל מלא, המתקפה עושה 60 נזק בממוצע. קצת? שכחנו משהו, אנרגיות רשע! על כל אנרגית רשע שיש על הפוקימון המתקפה מוסיפה עשר! נכון שניתן לשים רק 4 בחבילה, אך עם יש לכם פרופסור אוק, קומפיוטר סרץ' ושות', לא בעיה למצוא אותם. ז'תומרת, הממוצע הוא 80 נזק, שזה הרבה, ולפעמים אנשים מזליסטים עושים הרבה יותר... ועכשיו הקלף השני השנוא עלי: סלוקינג סלוקינג: פוקימון על-חושי, פוקימון רמה שניה מתפתח מסלופוק. כוח פוקימון - אם היריב משחק קלף טריינר, אתה יכול להטיל מטבע. אם יוצא ראש, היריב מחזיר את הטריינר לראש החפיסה. נעצור כאן אצל סלוקינג. עכשיו זה הקטע המעצבן אצלו - הכוח. ואם יש לך 2 סלוקינגים במשחק, אתה צריך להטיל פעמיים, ואפילו אם אחד מהם זנב, היריב מחזיר את הטריינר, וככה זה על כל סלוקינג במשחק שיש לך. אני מקוה שעכשיו אתה מבין יותר טוב גלום.

tetris6

New member
שככתה עוד משהו

לסלוקינג יש התקפה דפוקה!!!!!!!!!!!!!!!!! לא שמים אנרגיות על חושיות בחבילות אם סלוקינג! ההתקפה של סלוקינג עושה 20+ אתה מטיל מטבע אם ראש ההתקפה עושה +10 נזק והיריב מבולבל! למה זה דפוק! כי זה דורש 3 אנרגיות! וגם לכמאט כל פוקימון יש היתנגדות לעל חושי! ככה שהוא יטיל ליראות אם הפוקימון של היריב מבולבל! ואם יש תינוק מרגיז אז זה שתי התלות כדי לחסל אותו! מסכנה סלוקינג אחלה קלף התקפה מטומתמת הוא יותר יועיל בספסל!

K00lVulpX

New member
זה לא הקטע...

זה לא ששכחתי את ההתקפה שלו, אני פשוט לא התייחסתי אליה, אבל אם כבר, בקלף היפני הכוח של סלוקינג עובד רק כשהוא אקטיב... לידע כללי...

gloom

New member
אבל מה אתם צריכים שטויות

יש את ג'ינקס- 70 חיים אנרגייה אחת דאבל סלאפ ושתי אנרגיות פסאי ואחת קלורלס עושה 20 ועוד עשר על כל דמאג קאונטר זאת אומרת, אחרי שתי מכות מוצלחות של הדאבל סלאפ אתה מוריד 60 שזה יוצא 100 דמאג ויש עוד אחד רמאי- ג'יאודוד הוא לא כל כך רמאי אבל ההתקפה שלו כן, ההתקפה היא שאתה מטיל מטבע עד שיוצע לך TAIL ולחבר שלי יש מטבע עם משקל כובד (כל הזמן יוצא HEAD) והוא הוריד לי את ברוק אוניקס במכה אחת(100) והכי טוב מכולם- אריקה קדברה- קול וולפיקס תקשיב, עם אנרגיה פסי אחת אתה מטיל מטבע אם יוצא ראש נשאר לך רק 10 חיים

K00lVulpX

New member
אוקי

טוב, אם זה מה שאתה אוהב לשחק איתו אז סבבה... רק שתדע שג'יאודוד לא משהו, וכל מה שצריך לעשות זה אנרג'י רמובל והוא כבר לא יוכל להתקיף... וג'ינקס טיפה איטית... ואז מה עם סאברינה'ס (לא אריקה'ס) קדברה יכול להשאיר 10 נזק, הוא רק _יכול_ לעשות כך... הסיכוי הוא 1 ל2, וחוץ מזה, בחבילה טובה תמיד יהיה קלף שירפא כמו גולד ברי או סקופ אפ. אבל לכל קלף יש חולשות וקלפים נגדיים...

למעלה