לכל מי שמכיר את השברולט!

RevitallicA

New member
לכל מי שמכיר את השברולט!

מישהו בא ביום שישי? מוקי מופיע... ואז יש מסיבת רוק (כרגיל...) עם D.J TOOL ולמי שלא מכיר-השברולט זה מועדון רוק בחולון...!

HelloweeN

New member
למי

מה ששמעתי, זה מועדון חרא. יותר גרוע מהלג´נדרי (יש כזה דבר?). וחוץ מזה אף פעם כבר לא שמים מטאליקה בלג´נדרי.. (איפה הימים ההם ??) ! חוצפה.

Lenard

New member
אני אומנם...

ירושלמי... אבל הייתי פעם אחת בשברולט... זה נראה חרא... ויותר גרוע... זה נשמע חרא (טוב לא עד כדי כך גרוע...)

אל תרד על הלג´נדרי. נכון שמסריח שם

עכשיו אבל היו ימים שבהם הייתה מוזיקה כבדה וכל מיני פאנקיסטים חיסלו פריקים שהיום שולטים שם...היו ימים כאלה בכלל? הא? טוב בכל מקרה, שם אני התחלתי לבלות כשעוד הייתי בכתה ח´ וזה היה נורא נחמד!! פותח חלון למוזיקה וגם להכיר כמה אנשים. *אסור לשכוח מאיפה באנו!*

HelloweeN

New member
חחחח

הייתי הולך עוד לזמן אמיתי כשהוא היה קיים. הייתי עד בכל שלבי ההריסה של המועדון. אבל היום הזמנים השתנו (לרעה) והמועדון - חרא. פשוטו כמשמעו. צריך להיתחנן בפני הדיג´יי חצי שעה כדי שישים מטאליקה!! להתחנן! עדיף לי כבר להישאר בבית ולשמוע את המוזיקה שאני אוהב, מאשר להתחנן כמו זונה בפני הדיג´יי ולהיות בחברת פריקים מגעילים.

HelloweeN

New member
חחחח

הייתי הולך עוד לזמן אמיתי כשהוא היה קיים. הייתי עד בכל שלבי ההריסה של המועדון. אבל היום הזמנים השתנו (לרעה) והמועדון - חרא. פשוטו כמשמעו. צריך להיתחנן בפני הדיג´יי חצי שעה כדי שישים מטאליקה!! להתחנן! עדיף לי כבר להישאר בבית ולשמוע את המוזיקה שאני אוהב, מאשר להתחנן כמו זונה בפני הדיג´יי ולהיות בחברת פריקים מגעילים.

Black Dove

New member
אממ...

אני מכירה את המקום... האמת, אני עד לפני חודשיים הלכתי לשם כמעט כל שבוע... אבל, מה לעשות...מאז שהביאו את הD.J TOOL הזה...המקום נהרס גועל נפש! בעעעע... ובכלל, מוקי?!!? מה הולך פה? לאיזו רמה הגענו?! אבל לא משנה...יהיה נחמד להכיר...כי אם את הולכת לשם..אז...אממ... טוב, ביי

עד לא מזמן עוד היה להם תירוץ...

הרבה נפצעו בפוגואים ונקש ביקש מאחד ה-DJ´S המטאליסטיים יותר להפסיק לשים מטאל. למנייאק נמאס והוא עזב. היום המקום נכלל כמועדון רוק ולא כמועדון מטאל כמו שהוא היה פעם. ו...פריקים תמיד היו שם. מישהו מכיר מקום באמת טוב? עדיף שיהיה צמוד לבלאק ויפעל בצורה קבועה.

HelloweeN

New member
כן, יש בזה משהו.....

חחחח מועדון שצמוד לבלאק ויפעל בצורה קבועה ?? קצת הגזמנו, לא ? אנחנו אחרי הכל בארץ ישראל, לא גרמניה או נורווגיה...... אני אשכרה לא מבין למה אף אחד לא פותח מועדון מטאל !

HelloweeN

New member
כן..

אבל דוגרי לפי מה שאני רואה, המצב משתפר מאז ´97,´98 ככה... אז היה רק את הלג´נדרי.. לא היה בכלל ערבי מטאל ובטלויזיה היה רק פופ וחרא דומה. כיום כמעט כל חודש יש לך ערבי מטאל, הופעות של להקות (מקומיות), והרבה אנשים שבאים. ובטלויזיה יש פול ניו מטאל מסריח או משהו כזה. אני לא מבין למה אף אחד לא חשב על לפתוח מועדון שיפעל באמת על בסיס קבוע פחות או יותר. אני מניח שמישהו יעלה על הרעיון מתישהו. או לפחות רוצה להאמין בזה...

איזה כיף לי שאני חיפאי :))

כמעט כל שבוע שבועיים יש ערב מטאל באינדיגו :) הכנסתי את כל החברים שלי לסצנה :) רק שהדפוקים הפכו קצת לפריקים לא נורא... ב14 יש שם הופעה של עזאזל וכמה להקות דאת´. ובכלל בסיטי הול יש ערבי גותי ככה שזה גם מעולה ! הגמד

HelloweeN

New member
כיף לך !

אני זוכר ת´ימים שלא היה כלום. לא רוק, לא מטאל.. כלום! לפני איזה 4,5 שנים... טוב לראות שהיום זה כבר מתחיל להשתנות.

למעלה