לכל מי שמבינה

noa59

New member
לכל מי שמבינה

כמו שאתן בטח יודעות לקבל תשובה מהאחיות על שאלות לא ברורות זה לא פשוט אז אני שואלת אתכן אני מקבלת דקה מהיום הראשון של המחזור בבדיקות היום מסתבר שהפרוגסטרון מאוד גבוהה וכנראה כבר בייצתי ומפסיקים את המשך הטיפול הנוכחי. האם מישהי יודעת איך קורה שמבייצים למרות שאני עם הדקה ממש מהיום הראשון למחזור והאם יש קשר בין פרוג' גבוהה לבין גלולות שנלקחו לפני כן. תודה לכן.

נועם@בת

New member
את צריכה לתת יותר פרטים

דקה ארוך 3.75 או דקה קצר יומי. באיזה יום למחזור את היום? מה רמת הפרוגסטרון? נועם

noa59

New member
פרטים

בינתיים קיבלתי מהם הודעה שיש להפסיק את הטיפול לשאלתך, הפרוג' היה 15 קיבלתי דקה 1.0 מהיום הראשון ומנו' מהיום השלישי הבדיקות נעשו ביום 8 תודה

s h i r a 3 0

New member
הי נועה. קרה לי דבר דומה../images/Emo122.gif

אני לא בטוחה שהבנתי את ההסבר שנתנו לי לשאלה למה זה קורה אבל אנסה לחזור עליו: הבעיה קשורה כנראה לזקיקים קטנים שנשארו ממחזור קודם וגדלו כתוצאה מהתגובה לדקפפטיל בתחילת הטיפול. בשלבים הראשונים של הטיפול הדקפפטיל לא מדכא אלא דווקא מאיץ את גידול הזקיקים. זו יכולה להיות בעיה כשמקבלים פרוטוקול קצר, מהיום הראשון או השני למחזור. הפתרון שהציעו לי היה שבועיים גלולות (גינרה) לפני התחלת הטיפול הבא, כדי למנוע כל אפשרות של זקיקים קטנים או ציסטות ממחזור קודם. זה כנראה עזר כי כבר התחלתי את הטיפול והבעיה לא חזרה על עצמה. איזה גלולות קיבלת לפני הטיפול? שירה.

נועם@בת

New member
אז כנראה הדקה לא עשה את העבודה

כמו שצריך. או שלא דיכא, או שגרם לזקיקים לצמוח ולבייץ לפני שהספיק לדכא. בפעם הבא יתנו דיכוי אחר מן הסתם.
נועם

למעלה