לכל מי של הכיר

what212

New member
לכל מי של הכיר

היה פעם אתר שנקרא www.bear.net לפי דעתי אם הוא יחזור עם כל השיפורים שאמרו הוא יהיה הכי תוב מכל אתרי ההכרויות. הסיבה שהוא לא כזה מוכר, לפחות בזמן האחרון היא מכיוון שהאתר קרס לפני בערך חצי שנה (אולי יותר) וגם האדם שמתפעל אותו היה מאושפז... בכל מקרה עכשיו הוא התחיל שוב לבנות אותו מחדש, עדין אין שם את החלק של ההכרויות... זה יקח עוד קצת זמן אבל זה היה באמת אתר חמוד.

ז י ק ו

New member
ניסיתי

באמת שניסיתי (עם האנגלית העילגת שלי) להבין מה יש באתר הזה ולא כ"כ מצאתי משהו מעניין אומנם האתר בבניה כמו שאתה אומר אבל עד כמה שאני מבין יש לו עוד הרבה להיבנות
בכל מקרה, הכנסתי אותו לקישורים שלנו כאן בפורום.

what212

New member
זה יקח זמן...

אבל לפני שהאתר קרס הוא היה חביב והוא היה אמור לחזוא עם הרבה אופציות ובחינם שזה היה אחד הדברים שאהבתי בו, אין לי בעייה עם פרסומות אבל אני שונא שדורשים כסף (כמובן שיש צורה לשים פרסומות) נכון לעכשיו הוא מתלבט אם לשדרג את האתר או להחזיר אותו למתכונת הישנה שהייתה תמונה עם פרטים של האדם ורק אפשרות לשלוח מייל

jjaki

New member
עוד אתר נחמד לדובים

שלא מופיע בקישורים. זה יותר מתאים לאתר ההיכרות אך נהנתי להציץ בפרופילים של האנשים
הנה האתר.

what212

New member
אתה מוזמן לבדוק את ההודעות שלי

אני פרסמתי את האתר הזה פה לפני איזה חודש בערך... וגם את bearwww באותה ההודעה :)

jjaki

New member
אופס....

לא יזיק שזה יפורסם שוב. פשוט לא חפרתי את היסטוריה של ההודעות בדקתי בקישורים בהנחה שאין שם כנראה שלא פורסם ולכן טעיתי
שיהיה לכם יום טוב ולא תדעו עוד סבל והמלחמה יסתיים במהרה והחיילים יוחזרו בשלום לישראל...

למעלה