לכל מי שלא יודע???

Multiboy

New member
לכל מי שלא יודע???

תהיתם למה לדוד השופט הכאילו קשוח תמיד לא יגיד ולהיפך ישבח את הריקודים של אור אז הנה לכם התשובה אור לומד אצלו בבית ספר לריקודים שבחדרה. עכשיו אני לא אומר שאור הוא לא רקדן טוב אבל אם הוא היה נמצא ביותר מועמדויות להדחה אז אני מניח שהוא היה עף זה לא כייף לראות תוכנית כזאת שהקונספירציה בה כל כך בולטת זה כבר מגעיל לפעמים שמגיעים להערות של דוד על אור אני מקווה שהטוב ביותר ינצח

Multiboy

New member
אל תשחק בקטנות

למד בעבר בסדר סלח לי שאני לא מעודכן אני לא עומד שם בפתח ובודק כל יום אם הוא לומד שם זה לא ממש מעניין אותי אבל אם אתה כבר מעודכן וזכינו לדעת היכן הוא לומד היום לפחות היית אומר שהוא למד בחדרה ולא מנסה להסתיר את זה

ZIV E

New member
דוד יודע לעשות הפרדה בין שני -

התחומים. אור לא צריך את העזרה של דוד בכדי לזכות. מהגברים אור הוא הרקדן הטוב והבולט עד עכשיו בתוכנית.

Multiboy

New member
אהה באמת שכחתי שאת הדוברת של דוד

צר לי לאכזב אותך אבל מה יכול להיות יותר טוב לדוד מזה שאור יזכה ובתהילה וברזומה של אור יהיה כתוב שהוא למד בבית ספר של דוד אנחנו חיים בארץ של קומבינות ואינטרסנטיות במיוחד בישראל עכשיו בזה שאומרים כל מיני "חסר לי החיבורים" " לא תנועות חזקות " וכו'... כל השטויות שלהם זה פוגע במי שזה נאמר עליו פתאום הצופים חושבים ככה נכון הוא לא עשה את זה נכון לא מגיע לו וזה היתרון של אור שכמעט אין עליו תלונות למה בגלל הדוד המטומטם הזה שעל כל אחד יש לו מה לומר ורק עליו כלום "היה מצויין"

ZIV E

New member
קודם כל "דבר חלש"

דבר שני אני בן. בתוכנית האחרונה דוד שיבח גם את רוני B,מה גם היא תלמידה שלו? המשך ערב נעים

למעלה