לכל מי שלא היה בירושלים בזמן האחרון - מרהיב
U uzis1 New member 24/5/11 #5 להזכירך - הגינה שלי שמליאה בכל מיני גילה למיניהם . ובתמונה השניה - זו פינת הבישול בחוץ. מנגל בשרי והשני חלבי.
להזכירך - הגינה שלי שמליאה בכל מיני גילה למיניהם . ובתמונה השניה - זו פינת הבישול בחוץ. מנגל בשרי והשני חלבי.
ע עמנואלה ברזאני New member 24/5/11 #7 ../images/Emo266.gifלאחרונה שלי זה היה בפסח הרכבת כבר מופעלת = הכוונה מסיעה ?
ע עמנואלה ברזאני New member 24/5/11 #8 ../images/Emo266.gifכולם לעלות לרכבת הקלה בירושלים : אין צורך לחגור חגורות
A ARIE56 New member 24/5/11 #9 כלו ליבן מין דיה רכבת !רכבת קלה ? יקורה הילה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!כמה סבל שלא ניגמר !
A ARIE56 New member 24/5/11 #10 יצא למישהוא לעבור באגריפס איזה סיוט ! רק לעבור את הרחוב הזה מינמום רבע שעה ! מוך עצירות הילה לא כמפלטה עורתיסה !חחחחחחחחחחח כולו גמרי אוויר נקי !חחחחחחחחחח תרגום : כמו עצירות הגזים לא יוצאים !חחחחחחחחחחח כולם אומרים אוויר נקי !חחחחחחחחחח
יצא למישהוא לעבור באגריפס איזה סיוט ! רק לעבור את הרחוב הזה מינמום רבע שעה ! מוך עצירות הילה לא כמפלטה עורתיסה !חחחחחחחחחחח כולו גמרי אוויר נקי !חחחחחחחחחח תרגום : כמו עצירות הגזים לא יוצאים !חחחחחחחחחחח כולם אומרים אוויר נקי !חחחחחחחחחח
ע עמנואלה ברזאני New member 24/5/11 #12 חה חה חה חה ........./images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif