לכל מי שלא האמין

omerlich

New member
לכל מי שלא האמין

איראן ומנהיגה עושים בדיוק את מה שעשו הנאצים

נראה כמו פרובוקציה כדי לגרום

לקאובוי מטקסס לתקוף ראשון. צריך קצת סבלנות, כרגע זה בטח לא הזמן המתאים.

הזמן המתאים הוא כאשר

הקהילה הבינלאומית תהיה מאוחדת (על סין ורוסיה אין מה לבנות, הן על תקן מדינות שמתות להיות מעצמות ולכן הן תמיד יגידו ההפך מארה"ב), קודם לכן צריכים לבוא סנקציות כלכליות כבדות וכנון משותף של אותו מהלך צבאי, נכון לעכשיו הם לא באותו ראש כך שתקיפה של הקאובוי ללא תיאום ושיתוף רק תרגיז את אירופה ותראה כאילו היא עוקפת את המוסדות הבינלאומיית בראשות מועצת הביטחון ואז המערב יהיה מחולק וחלש יותר, אז ארה"ב תתקוף את איראן, בלי לגיטימציה אמיתית, מה יצא מזה? איראן תנצל כל המחלוקת בין אירופה כדי לפתח יכולת גרעינית והתחיל בג'יהאד שלה. את האמת אין דיעה אחת שיכולה לקבוע את המועד בו לאירן תהיה פצצה ככה שיכול מאד להיות שכל מועד לפני אם הוא לא יבוא מחזית מאוחדת של אירופה+ארה"ב יהיה לא טוב.

כבר עשר שנים לפחות מחכים שהקהילה

הבינלאומית תהיה מאוחדת. בינתיים האיום רק הולך ומתפתח. ואיראן, אגב, מנהלת ג'יהאד כבר עשרים ושבע שנים.

אירן לא היוותה מטרה עד שהליצן עלה

לשלטון והתחיל בפיתוח יכולת גרעינית, עצם העובדה שאירן היא מדינה פודמנטליסטית היא לא סיבה מספיק חזקה מבחינת אותה קהילה אירופאית-אמריקאית לפעול נגדה.

סליחה? איראן התחילה בפיתוח יכולת

גרעינית הרבה לפני שאחמדינג'אד נבחר כנשיאה. כמה שנים כבר קיים הכור בבושאר? הנה כתבה בנושא משנת 2003, הרבה לפני תקופת אחמדינג'אד.

אבל הליצן לא היה שם

והיכולת הגרעינית היתה דבר שהוא עדיין לא מוחשי ורחוק, בכל מקרה לא היו את כל המשתנים שיש היום וגם היום כמה שזה חמור לא בטוח שזה מספיק.

המשתנים קיימים כבר מספר שנים

אני אומר זאת לא רק מתוך תחושה. "הליצן" (שאינו ליצן כלל, ועצם כינויו כך על ידיך מהוות הקלת ראש) רק החצין, את מה שהאיראנים השתדלו להסתיר (בחוכמתם הרבה) כבר במשך לפחות חמש שנים, וגם ניצלו את ההתמקדות של העולם (וארה"ב בפרט) בעיראק של סדאם חוסיין ובאל-קאידה. הנה קטע מנאום של האשמי רפסנג'אני בדצמבר 2001: השימוש בנשק גרעיני לפתרון בעיית ישראל בהתנגדותם [לציונות], חייבים המוסלמים לכתר את הקולוניאליזם ולהכריח את הקולוניאליסטים לבחון האם ישראל מועילה להם. אם יום אחד, עולם האסלאם יהיה מצויד בנשק שישראל מחזיקה כרגע - אותו יום, תגיע דרך היהירות העולמית למבוי סתום. מפני שהשימוש בפצצת אטום אחת על ישראל לא יותיר דבר על האדמה, אולם לעולם האסלאם היא תגרום רק לנזק.

שיהיה ברור, אני לוקח בשיא הרצינות

את האיומים של הגמד הפודמנטליסט מאיראן, ליצן מיוחס לדרך בו הוא מתבטא ועושה את הרעש למרות שזה חכם מאחר וזה מטעה וגורם לו להראות כמו קריקטורה מה שהוא לחלוטין לא. העובדות ברורות לי שמ1979 איראן לא מכירה בישראל ומתנגדים לכל הרעיון הזה של מדינת ישראל, זה לא חדש, אני גם יודע שאחמניג'אד הוא לא שהחל בפיתוח הנשק הגרעיני אך הוא זה שהכניס אותו לתנופה, הוא יותר קיצוני מקודמו בכל התחומים, אצלו הרצון והשאיפות ליכולת גרעינית הגיעו לשלב מסוכן, דבר שלא היה אצל רפסנג'ני. ברור לי שבעתיד הקרוב צריך פעולה צבאית רצינית כדי למנוע מהאירנים להגיע לאותה יכולת, אך מה שעוד ברור לי שהסרטים לכשעצמם הם לא תירוץ להתחיל בזה עכשיו, ברור לי שפעולה אמריקאית ללא תיאום עם אירופה או עם מועצת הביטחון, במיוחד לאור העובדה שזה נעשה כבר בעירק, לאור העובדה שבוש בשפל פופלריות מבפנים ומבחוץ, רק תחליש את האמריקאים, תסבך אותם בבוץ נוסף, תתקע תריז בינם לבין אירופה ותחליש את כל החזית המערבית שאנחנו חלק ממנה, מצד שני תחזק את אירן ותקבע אותם בתור ה"מסכנים" התורנים, בינתיים הם יסיימו את פיתוח היכולת הגרעינית ו40 אלף המתאבדים שלהם. אתה צודק שהעולם יהיר ועובד לאט, הסנקציות היו צריכות לבוא מזמן והזמן הוא לרעתינו אך הלקח שחייבים ללמוד ממה שקורה בעירק המיוחד מול מקרה קשה כמו איראן זה שיש חובה להציג חזית אחידה ותוכנית רצינית ולא פשוט להכנס כמו איזה קאובוי מטומטם למדינה ולהתבוסס בבוץ שלה.

emerald3

New member
לא נראה לי שיש זמן למשחקים עם אדולף

היטלריג'אד הוא רוצה להשמיד אותנו ועכשיו עם הטלאי הצהוב (אפילו לא החליף צבע או משהו את הכל הוא לקח מהמאסטר שלו) ואגב די בטוח שבזכות הקאובוי אתה נושם

Lord Buksht

New member
שקר של גולים קנדים מאיראן

אין שום הוכחות שזה מה שנדרש מהיהודים או משאר המיעוטים...

למעלה