לכל מי שיש לו הוט

little 14

New member
לכל מי שיש לו הוט../images/Emo124.gif

ראיתי הרגע פרסומת של 3 הופעות של דפש שישודרו במשך 3 ימים בהוט אקסטרה לא אמרו תאריך אמרו בקרוב (חח עכשיו אני מעריכה אותם
)

הגר26

New member
../images/Emo124.gif עידכון!! ../images/Emo124.gif

101 יום שישי ה 21.7.06 שעה 23:30 Devotional יום שישי ה 28.7.06 שעה 23:30 One NIght In Paris ‏יום שישי ה 4.8.06 שעה 23:30 בערוץ הוט Xtra

Flippy

New member
../images/Emo4.gifאוף נו

במקרו כאלו אני מצטערת שאני מנויה ל-yes.

omerikooo

New member
לראות יום אחרי ההופעה את פריז..

יכול להיות מרנין ומרטיט.

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifיאווו...

Devotional!!!!!!!! חייבת לראותתתתתתתתתת!!! יום שישי לא יוצאת מהבית!!!!
ואוו תודה!! עשיתם לי תחודש!!!!

steelwater

New member
וואו, ממש מדהים מצדם!

הם אשכרה הולכים לשדר את ההופעות האלומ בטלוויזיה? איזה גדולים הם! אבל זה עוד הרבה זמן, אוף! טוב נו, נחכה ובתקווה מאד גם נראה אותן או 1 מהן או 2 מהן..

little 14

New member
אני חייבת ליראות לפחות את 101

את- Devotional ו- One NIght In Paris כבר יש לי אבל בכל זאת כמובן וברור שאני מבטלת כל יציאה בשביל ליראות את שלושתם

מיצי007

New member
../images/Emo7.gif

זה פשוט נוראי 3 ימי שישי רצופים שהם רוצים שנשב בבית כי אני אשב, באמת

הגר26

New member
ראיתי מקודם לראשונה את הפרומו

בהוט לשידורי ההופעות וקרה מה שידעתי שיקרה. התחלתי לבכות. שילוב של אושר, התרגשות ופריקת מתחים של שבוע שלם (בלי קשר דווקא להופעה). אבל כמו שאמרתי, ידעתי שזה יקרה כי זה מה שקרה כשהודיעו סופית שהם באים ביום שישי ה-2 בדצמבר
בכלל אני מרגישה כמו אישה בהריון עם מצבי הרוח המשתנים שיש לי ושיהיו לי עד ההופעה. ולא - אני לא בהריון
(דייב - לטיפולך...
)

little 14

New member
הכתבה הזו

נמצאת אצלי על הדלת יחד עם כל התמונות של דפש שלי

היי טו אברי בודי !!!

השלום לאמא !! אני פה עוקבת מרחוק אחרי השירשורים שלכם והאינפורמציה שאתם דואגים להעביר , יש לי נציגה שמעדכנת אותי במתרחש ויש לאמר באדיקות רבה . לאמא יש חבר ועבודה שממלאים את רוב זמנה אבל אף אחד , אף אחד לא ממלא את נפשי כמו הטקסטים המשובחים של מרטין והקול המרטיט של דייבי .

למעלה