לכל מי שיש יס

dj80s

New member
לכל מי שיש יס

לא מזמן גיליתי שיש בערוץ המיוזיק סלקט (מס´ 700) גם קטגוריה של אייטיז. הייתי בטוח שיש שם את כל הג´אנק האייטיזי שאפשר למצוא באוספי אייטיז בסופר - אבל ההפתעה היתה מושלמת: מישהו השקיע שם בעריכה והביא גם דברים יותר איכותיים ואפילו 12 אינצ´ים. עכשיו למשל יש את לאב סונג של הקיור, קודם היה את we love you הלא ממש מוכר אך המעולה של OMD, וחוצמזה יש את הקלאש ועוד להקות מתחילת האייטיז שרואים שמי שערך את המוזיקה מבין דבר או שניים באייטיז. וכל זה בלי פרסומות, בלי דיבורים, כל שיר מתחיל ונגמר עד הסוף כמו שצריך. אז אם מתעלמים מהפרסומות המפגרות של יס בזמן האחרון (מישהו שם ראה את "טיטניק" יותר מדי פעמים) - כדאי להתחבר, רק בשביל זה. * הודעה זו פורסמה בחסות "יס", הטלוויזיה בלווין (2 שקל למילה נתנו לי, החארות)

tofit

New member
אני גם גיליתי אותם

אבל זה לא נקטע לך? כבר כמה פעמים ניסיתי ואחרי כמה שירים כאילו השידור נפסק

dj80s

New member
ממש לא נקטע

זה שוטף, זורם, גועש ורוגש. אולי יש לך יס אחר? אולי זה בעצם NO?

tofit

New member
אתה יודע שאני לא no

מה שכן, גיליתי שכשעובר מטוס בדיוק בין הבית ללווין התמונה נעלמת לשבריר שניה, אז כנראה שזו אותה בעיה כמו במוזיקה... בברכת, yes, yes, yyyyeeeeesssss

dj80s

New member
המממ

למה את מתכוונת ב"אתה יודע שאני לא no"? או שאולי עדיף לא לדעת? לא חשוב. בקיצור, דברי עם נתב"ג, שיזיזו לך את המטוסים מהטלוויזיה. בטח הם יבינו. no, noooo, NNNNOOOOOOOOOO!

tofit

New member
אם אתה עוד כאן...

אתה יכול לעשות לי טובה? למצוא לי את מילים השיר כנגד כל הסיכויים של פיל קולינס?? ממש ממש תודה אני נורא צריכה את זה עכשיו

pimpf

New member
Against All Odds

בבקשה... How can I just let you walk away, just let you leave without a trace You´re the only one who really knew me at all How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave ´Cos we´ve shared the laughter and the pain, and even shared the tears You´re the only one who really knew me at all So take a look at me now, ´cos there´s just an empty space And there´s nothing left here to remind me, just the memory of your face Take a look at me now, ´cos there´s just an empty space And you coming back to me is against all odds and that´s what I´ve got to face I wish I could just make you turn around, turn around and see me cry There´s so much I need to say to you, so many reasons why You´re the only one who really knew me at all So take a look at me now, ´cos there´s just an empty space And there´s nothing left here to remind me, just the memory of your face Take a look at me now, ´cos there´s just an empty space But to wait for you, well that´s all I can do and that´s what I´ve got to face Take a good look at me now, ´cos I´ll still be standing here And you coming back to me is against all odds That´s the chance I´ve got to take, oh, oho Just take a look at me now חפי

turrican

New member
גם בכבלים (ערוצי זהב)

יש ערוץ רדיו שמשדר שנות ה70´ וה-80 והוא לא רע בכלל . אני לא יודע אם מדובר באותו רדיו אבל מצאתי שם כמה פנינים שלא שמעתי שנים!! מומלץ ביותר למי שיש כבלים

pimpf

New member
מומלץ ביותר!!!

לא חשבתי בכלל להקשיב לתחנה הזאת, אבל אחרי בערך 10 דק´- השתכנעתי... היו בינתיים אלפא וויל ועכשיו יש את- Spandau Ballet בקיצור, שמח!!

למעלה