לכל מי שיש חו FS2004...!

צחקן

New member
לכל מי שיש חו FS2004...!

ב"ה אני רוצה רלקנות את הFS 2004... . אני רוצה לדעת פרטים ומה אני צריך בשבילו... . אז ככה. 1.אני רוצה לדעת איך אני טס במקלדת רגילה ? (אין לי ג'וסטיק). 2. האם אני מקבל מטוסים בצביעה ישראלית ב4 טיקליטורים הביסיים? 3.מאיזה מטוס כדאי להתחיל? יש כאלה מטוסים שקשה לטוס בהם ויש כאלה שלא? . אני מקווה שלאתחשבו שאני טיפש, פשוט לא היה לי אף פעם סימולטור טיסה נורמלי.... . מותר לנצלש...!.

שלום לך

שלום לך ... שמח לשמוע שאתה רוצה להיכנס לתחום האזרחי , מבטיח שתהנה מכל רגע . אני יתחיל לענות לך בהתאמה ... בשביל לטוס בפלייט סים , לצערי אתה אכן צריך ג'ויסטיק , אני ממליץ לך לקנות אחד זול ופשוט כי אתה מתחיל בתחום , באופיס דיפו יש זולים בכ 140-150 שקל . זה בגלל שמקשי החצים במקלדת משומשים על ידי מערכת הטרים . אתה לא מקבל מטוסים עם סקינים ישראליים , אבל אתה יכול להוריד מאות כאלה ועוד המון סוגים מהרשת , ההתקנה קלה וזה נראה פשוט נהדר . בקשר להתחלה , אין לך מה יותר מדיי לדאוג . בסימולטור יש לימודי טיסה פשוטים ויסבירו לך איך להתחיל מ א' עד ת' . האימונים יתבצעו ע"י ססנה . בכלליות , זה באמת המטוס שכדאי לך לטוס עליו בתחילת דרכך . בהצלחה

עומר cvfr

New member
ברוך הבא

תשובות: 1. ניתן לטוס עם המקלדת אך הדבר קשה מאוד שכן לחיצה על הכפתור הימני במקלדת זה כמו לקחת את הגויסטיק הכי ימנין שאפשר 2. מטוסים בצביעה ישראלית אתה מוריד מהאינטרנט 3. ממולץ להתחיל הם הססנה ואז לעבור לגדולים ועוד משהו חושב: אם אתה צריך עזרה בללמוד יש את הקורסים של הפלייט עצמו שממולץ לעבור אותם ואז לבוא אלי ואני ילמד אותך מה זה וואטסים שלח לי מסר פרטי ואני ישלח לך את ה-ICQ וה-MSN שלי

omer landau

New member
זה משחק מאוד מאוד כיף אבל

הוא לא כיף בלי גויסטיק ואז חבל על הכסף אני קניתי בזמנו את פלייט סימולטור 2000 והוגיסטיק לא עבד טוב ובמקלדת זה היה בלתי אפשרי אלא אם אתה טס עם הטייס האוטומטי במטוסים שמאפשרים זו לדוגמא בואינג או ליר אני קניתי גויסטיק של מיקרוסופט סייד וינדר הרגיל עלה לי 150 שח לפני שנה בערך בהנחה כלשהי רציתי את המשוכלל יותר אבל הוא היה ממש יקר איזה 350 שח עכשיו הוא זול יותר נראה לי זה משחק ממש ממש כיף אפשר לשחק שעוווווווווות לא מקבלים הרבה מטוסים אבל אפשר להוריד אבל זה מעצבן כי אין וירטואל קוקפיט בכולם לא ראיתי בארץ אבל אני יודע שיש תוספות למשחק של מטוסים של חברות שונות בקיצור משחק ממש כיף תהנה לא מומלץ בלי גויסטיק בהצלחה

למעלה