לכל מי שייש ערוץ E

לכל מי שייש ערוץ E

היום חדשות ערוץ הבידור ב14:25 מראים את ג'וני והויינטי פייר החדש כרגע ראיתי גהה ה כל כך חמים!!!

aniviel

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif ניקול!! דחוף ../images/Emo70.gif

(סורי שאני לא כותבת לך הודעה פרטית פשוט יש לי בעיה עם כתיבת הודעות פרטיות, המחשב שלי דפוק) ראיתי הרגע את "The Scarlet Letter" ותגידי, את ראית את הסרט או שמה שאמרת לי (על זה שרואים לגארי את התחת) זה מידע כללי? כי רואים לגארי הרבה יותר מאשר את התחת שלו!! חחחחחח
איך אהבתי את הסרט חחחחח

:O הולי פאק!

טוב אני הולכת לנצל את החופש שלי בשביל לרוץ לבלוקבאסטר בבאר שבע ולשכור את הסרט. ראיתי אותו לפני כמה שנים רעות ככה שהזכרון של גארי עירום אינו חתום בזכרוני כמו שצריך!!! ראאאאאאאאאאא!

aniviel

New member
../images/Emo6.gif

איך התלהבתי, אין לך מושג, התחלתי לצרוח כי לא חשבתי שהוא יסתובב חחחחחחח בכל מקרה, הדבר המסויים הזה אצלו בגוף הוא קטן ולא מרשים בכלל חח, גודל במבה.. אבל לא נורא, הוא מחפה על זה

עכשיו כל פעם שאני אוכל במבה אני...

אחשוב על גארי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו רגע זה יותר קטן מהשווינקי של יואן מקרגור בטריינספוטינג??

aniviel

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

השווינקי של יואן מקרגור
האמת, זה בערך באותו הגודל... אולי קצת יותר קטן

aniviel

New member
אה וניקול....

דנה אמרה לי שאת אוהבת את בילי קרודאפ?? רוצה שאני אשלח לך חלק מהתמונות שצילמתי שלו? יש לי תמונות יפות

aniviel

New member
הנה... ../images/Emo6.gif

בemail? הנה אחת בתור teaser... יש לי נראה לי רק איזה 3 חח חשבתי שיש לי יותר
יש עוד מישהו שאת רוצה תמונות? אה... טום קרוז? כריסטיאן סלייטר? מישהו משר הטבעות? ויש לי את אד ווד מוקלט.. איך אהבתי את הקטע עם השמלה ששואלים איזה צבע שמלה כדאי לה ללבוש וההוא אומר "לא יודע, אני עיוור צבעים. את האפור הכהה יותר" חח

אההההההההה!!!

כה אימייל אבל אני אשלח לך במסרים כי אני עלולה לקבל בו דואר שטנה אוי שיט רק לו טום קרוז! איי היט דה ביטץ'!!!! כל אד ווד גאוני :) הכי מעציב אותי שקוברים את בלה :(

aniviel

New member
יש לי בעיה גם...

בפתיחת מסרים, אז אני אלך תיכף למחשב של אחותי כדי לפתוח את המסר חח
גם אני לא מתתי על טום קרוז למרות שהוא שחקן טוב לדעתי.. עד שפגשתי אותו... הוא כל כך חתיך במציאות והוא כזה ממי חח אוי, כן שקוברים את בלה

כן וזה עוד אחריי הנאום של בלה ../images/Emo10.gif

אה איכס לאאאאאאאאא הוא כישף אותך!!!! אני אומרת שצריך לשים אותו באח ת ממדינות העולם השלישית ולשכוח אותו שם! חחחח אוקה :)

aniviel

New member
לא הוא חמודי!! ../images/Emo6.gif

באמת!!!!!
הנה אני והוא
אני זו שמסתכלת למצלמה DOH חח

aniviel

New member
איזה ביללה?

פגשתי שני ביללים בטיול.. אם את מתכוונת לקרודאפ, אז לא. הייתי טיפשה ולא ביקשתי תמונה איתו. היחיד שהצטלמתי איתו בבכורה המסויימת הזאת היה סיר איאן מק'קלן (
חח טוב לא ככה
אבל חולה עליו) לעומת זאת עם Mr. בילי בויד הצטלמתי שלושה פעמים באותו היום.. אבל זה בגלל שאני חולת נפש.. והוא גם יודע שאני חולת נפש. ודנה (Eowyn of Rohan) היא העדה שלי חח

אה איזה מגניבה את!!!

אה את ודנה חברות אמת? מגניבות! :) אה הצטלמת עם איאן?!!?? אני מתה עליו! איזו בכורה זו הייתה? חחחחח איך בילי בויד הסקוטי המתוק שלי? הצלחת להבין אותו בלי בעיות?

aniviel

New member
../images/Emo6.gif

דנה אנחנו חברות אמת? חח
אני מניחה שכן אם טסנו יחד זה היה בבכורה של STAGE BEAUTY. סיר איאן מק'קלן לא נמצא בסרט אבל הוא הגיע לבכורה בכל מקרה, זו הייתה הפתעה נהדרת חח
מחוץ לAFTERPARTY של הסרט אז אמרתי כזה לבילי "you were great in Big Fish" והוא תקע את החיוך המזוייף שלו (החיוך שלו נראה מזוייף ברמות חח) ואמר כזה "thank you, you're all so nice!" חח ובילי בויד, דווקא ממש לא קשה להבין אותו במציאות, אפילו קל... לא יודעת, אני מניחה שאחרי כמה ימים בסקוטלנד אתה מתרגל למבטא שלהם... אותו פגשנו בבכורה של סרט שלו באדינבורו בEdinburgh Film Festival

חחחחחחחחחחח יש לו חיוך מזויף!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה הצחיק אותי ברמות על לדמיין אותו עצבני מחייך ואומר טודע. איך היה הסטייג' ביוטי? קלייר דיינס משחקת שם ואם יש גברים שווים בדראג תסמכי על זה שסיר איאן יבוא

aniviel

New member
חיח ../images/Emo6.gif

האמת שסיר איאן בא בגלל שהבמאי היה איתו בבית הספר המלכותי לדרמה או משהו חח ולא ראינו את הסרט, חיכינו בחוץ

למעלה