לכל מי שיוכל לעזור...

N-A-P

New member
לכל מי שיוכל לעזור...

שלום לכל גולשי הפורום רציתי לדעת איך אני בודק איזה פורטים פתוחים אצלי, כלומר מה אני צריך לכתוב בהפעלה בשביל לבדוק איזה פורטים פתוחים אצלי...

N-A-P

New member
לא התכוונתי לזה

תודה לך אבל לא התכוונתי לזה... התכוונתי לזה שאני צריך לכתוב למשל בהפעלה יש איזו פקודה שצריך לכתוב בשביל ליראות את הפורטים הפתוחים שלך... ולא התכוונתי לתוכנות שבודקות...

N0

New member
דווקא כן התכוונת.

אתה התכוונת לפורט סניפר שבא עם דוס במקור... (ולכן מריצים אותו משורת ההתחלה). הפקודה היא netstat והייתי מוסיף לה את האופציה a- כדי שהוא יראה לך את כל הפורטים הפתוחים. N0 נ.ב M בהודעתו נתן לך את הפורטים שצריך להיזהר מהם... עצוב כן אני יודע.

N-A-P

New member
תודה ל N0

לא ידעתי... תודה על העזרה וזה בכלל לא עצוב... למה עצוב? ההיפך מגניב... :)

N-A-P

New member
ל n0

אבל ברגע שאני כותב את כל זה... אז פןפיע לי רשימה של מלא דברים איך אני יכול לדעת מה מכל זה הפורטים הפתורים אצלי??? מחכה לשובה תודה ראש....:)

N0

New member
טוב...

אז בעיקרון הכל... אבל אם תשים לב הרוב זה אינטרנט אקספלורר, וכל התוכנות אינטרנט שאתה משתמש בהן. אם אתה רואה משהו ממש חשוד אז תבדוק ברשימה של M ותנסה להסיג פורט סקאנר שיודע לזהות סוסים טרויאנים טוב. N0

N-A-P

New member
לN0

מזה M לא הבנתי... מז``א M איפה אפשר ליבדוק את זה? ואיפה אפשר לימצוא את התוכנה הזאת?(פורט סקאנר) אם אתה יודע איפה לימצוא או משהו תגיד לי...

למעלה